Covid-19 / Corona virus

Rock under broen smider håndklædet i ringen – Vi ses i 2022!

Regeringens seneste beslutninger, omkring restriktioner for bl.a. festivaller, får folkene bag Rock under Broen til at smide håndklædet i ringen, og aflyse den populære festival i 2021. I stedet håber arrangørerne på, at se de trofaste festivalgængere igen i 2022.

På facebook skriver Rock under Broen:

“Det er med stor beklagelse, at Rock Under Broen må konstatere, at vi ikke kan afholde vores festival på grund af de restriktioner, der er blevet meddelt af regeringen, og derfor må udskyde Rock Under Broen til 2022.

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, og da størrelsen på deltagerantallet til Rock under Broen overskrider det tilladte, må vi som mange andre festivaller desværre endnu engang udskyde vores planlagte datoer.Vi har med enorm glæde og følelse af fællesskab, sammenhold og energi omkring Rock Under Broen taget imod jeres opbakning sidste år, da vi også blev tvunget til at udskyde arrangementet.

Derfor er vi også ekstra kede af, at vi heller ikke i år kan give jer den fantastiske oplevelse, som Rock under Broen er.Det er en helt speciel tid for os alle sammen.

Igennem tre årtier har vi sat vores skønne egn på landkortet, og folk har bakket op omkring de store oplevelser. Coronakrisen har vist sig at være en stor udfordring for vores samfund, også for kunstnere, koncertarrangører og alle der leverer og lever af arrangementerne.

Der er ingen tvivl om, at Rock Under Broen nu har brug for, at man holder fast i sin billet til 2022. Vi vil blive presset, hvis vi skal refundere billetterne, og derfor er vi nødt til at suspendere refusionen af billetter. Der er dog sat en ny runde af refusion i gang.

Læs mere her: https://rockunderbroen.dk/rock-under-broen-2020/

Vi er utrolig kede af det. Vi kæmper for, at vi kan holde fast i en stor festival i vores egn, og håber på, at I alle sammen vil være med til at bakke op om, at vi kan fortsætte med Rock Under Broen i mange år endnu.

Det flotte program vi annoncerede i 2019, som vi alle sammen glæder os til, kommer.

Vi fik det ikke sidste år, og vi får det heller ikke i år, fordi vi ikke er herrer over situationen. Men sammen kan vi få det til næste år. Derfor kommer vi med en bøn til jer.

Hold fast i jeres billet, og støt Danmarks fedeste festival, Rock Under Broen.

Bent Frandsen,Rock Under Broen