Læserdebat

Reklamer og ugeaviser hvor er de?

Læserdebat af : Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia. 

I snart 2 måneder har området omkring Calvinsvej ikke modtaget hverken reklamer eller ugeaviser. Især de ældre i kvarteret efterspørger disse.  

Jeg har personligt klaget skriftligt, uden respons eller forbedring, flere af de ældre har ringet og klaget, ifølge hvad de oplyser til undertegnede blev de mødt med kontant modsvar, ikke den hjælp de forventede at få. 

Et er vi ikke får de lokale aviser med omdeling og reklamer. Noget andet er, de der betaler for omdelingen får intet for pengene. 

Kan andre hjælpe med opklaringen.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv