FREDERICIA

SE VIDEO : REJSEGILDE – SUNDHEDSHUS FÅR FLOT INDGANGSPARTI OG FOYER

Torsdag eftermiddag lagde byggefolk ved sundhedshuset i Fredericia deres værktøj fra sig, for at fejre rejsegilde

Siden Fredericia kommune købte det tidligere Fredericia Sygehus, har håndværkere arbejdet intenst, på stort set alle etager i bygningerne.

Nu er projekt Sundhedshus nået til indgangspartiet samt den nye foyer, og håndværkerne er nu så langt i processen, at man torsdag eftermiddag kl. 14.30, kunne holde rejsegilde.

Se video nederst i artiklen…

Indgangspartiet, som ligger i forlængelse af Fynsgade, bliver lukket op i 2. etages højde og i hele facadens bredde. Hele indgangspartiet, der bliver i glas, kommer til at fremstå åbent, lyst og venligt og vil byde gæsterne velkommen til sundhedshuset.

Inde i det nye indgangsparti bliver gæsterne budt velkommen af en reception og et loungeområde, hvor gæster i huset kan sidde og nyde atmosfæren i huset, vente på en aftale eller flextrafik. I det nye indgangsparti ud mod Østerstrand bliver den nye café indrettet. Her åbnes indgangspartiet også op i 2. etages højde, så rummet bliver lyst og venligt. Der har været fokus på tilgængelighed og på, at det bliver et hus, der skal bruges af alle. Hovedindgangen, som også er venteområde og mødested i huset, skal desuden være udgangspunktet for turen videre i sundhedshuset.

Se video nederst i artiklen…

Tre nye indgang under ombygningen
I forbindelse med ombygningen af indgangspartierne bliver begge indgange i sagens natur lukket helt af for borgere frem til november. I stedet skal besøgende bruge en af de tre indgange, som midlertidigt giver adgang til sundhedshuset.

De nye indgange vil være tydeligt skiltet både ved indgangene og ved de to hovedindgange, som er lukket af. Du kan finde mere information og se et oversigtskort over, hvordan du finder rundt i huset på fredericiasundhedshus.dk

Under ombygningen finder du sundhedshusets pop-up receptions, som drives af Fredericia Frivilligcenter, i en af bygningerne i nærheden af indgangen til blodprøvetagningen.
Der vil ved alle tre midlertidige indgange være afmærkede handicapparkeringspladser. Parkeringsområdet ved hovedindgangen, både ud mod Dronningensgade og Øster Voldgade, spærres af under ombygningen.

Kom med til rejsegilde på det nye indgangsparti og den store foyer i videoen nedenfor.