FREDERICIA

Programmet for årets ‘Sommerrock’ er på plads

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericia er klar til at sætte gang i sommeren med den årlige Sommerrock, som finder sted den 2. juni 2023.

Arrangørerne har nu offentliggjort det officielle program ( I hvert fald for Rådhuspladsen, der arbejdes på de sidste detaljer rundt om i byen ), og det er en dag, der ser ud til at være pakket med god musik og masser af underholdning.

Festivalens centrum vil være Rådhuspladsen, hvor følgende line-up er planlagt:

14.00: JensJulius 15.00: AksGlæde 17.00: Bryan Adams Tribute 19.15: Hardinger Band 21.30: Midt Om Natten

Men Sommerrock er ikke begrænset til Rådhuspladsen. Hele byen vil være i feststemning med en række aktiviteter og optrædener på forskellige steder, som en del af det omfattende program, der er lagt for dagen. Det fortæller Business Fredericia i en pressemeddelelse.

Blandt de højdepunkter, der er planlagt rundt omkring i byen ifølge facebook-eventet her, hvor du også kan finde det fulde program, som inkluderer:

I Danmarksgade vil der være en Kids Zone med en 30 meter lang forhindringsbane fra kl. 15 til 19. Vendersgade vil være vært for underholdning af Den Kreative Skole, blandt andre, med flere detaljer i programmet, der er på vej.

På Midtpunktet vil DJ Morten Trap sørge for musikken, med yderligere programdetaljer, der også er på vej. Gothersgade Nord vil byde på Jesper Gade, mens Ryes Plads vil have Barock & One Trick Pony, med flere detaljer, der følger.

Endelig vil Gothersgade Syd være vært for en række kunstnere, herunder Harske Hubbi, Tom Donovan, Jesper Gade, Camilla Kramer, Thomas Jensen & Christoffer Brodersen, Sunset Strip og Padlock Chain slutter aftenen af med skrammel-rock, du finder tidspunkterne her: Facebookevent for SommerRock d. 2. juni (Gothersgade Syd).

Det Fredericianske skrammel-rock band ‘Padlock Chain’ slutter aftenen af i Gothersgade Syd. Stemningsfoto fra ‘Sommer-rock’ i 2022. Foto: Fotograf Ole Sejrup

Erhvervsdirektør hos Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, er meget begejstret for det lokale engagement:

“Vi ser frem til en folkefest, og især til, at butikkerne, caféerne og restauranterne får de bedste muligheder for at give befolkningen en oplevelse, der i sidste ende sikrer handel i vores handelsby. Dialogen med virksomhederne har været god. Der er en stor vilje og lyst til at gøre det her for byen, så Fredericia er en spændende by at besøge og opleve i. Det er fantastisk at høre det fra de mange virksomheder, der i år har valgt at støtte,” siger erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Sommerrock i Fredericia er en årligt tilbagevendende begivenhed, der bringer liv og feststemning til byen. Med den solide støtte fra det lokale erhvervsliv og et spændende og alsidigt program både på Rådhuspladsen og i hele byen.
Tag med på en foto-safari og bliv genmindet sidste års begivenheder.