FREDERICIA

Proaktiv hjælper Crossbridge Energy med specialwirer til sikkerhedssystem

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Proaktiv trådte til og hjalp Crossbridge Energy raffinaderiet med vigtige sikkerheds-wirer

Crossbridge Energy havde brug for stålwirer med øjer i begge ender til at låse ventiler og andet af med hængelåse. Wirerne er en afgørende del af et nyt sikkerhedssystem, der skal forhindre utilsigtet åbning eller lukning af ventiler.

“Det er en super opgave for os,” fortæller Peter Koch Nielsen, der er pædagog ved Pro Aktiv.

Se Nyheds-indslaget lørdag fra kl. 7.00 på DanmarkC TV.

Den slags findes ikke som hyldevarer, og så er gode råd dyre, så raffinaderiet henvendte sig til Proaktiv for at få hjælp til produktionen.

Og hos Proaktiv tog man udfordringen op

Proaktiv var ikke bange for at tage udfordringen op med at producere de specielle stålwirer. De udviklede specialværktøjer til at skære wirerne i de rigtige længder og lave øjerne i enderne ensartet og i samme størrelse.

Proaktiv har leveret 1000 specialfremstillede stålwirer til Crossbridge Energy raffinaderiet i Fredericia.

– Det er vi virkelig glade for, for det er en afgørende del af netop dette sikkerhedssystem, at vi har disse stålwirer, siger produktionsdirektør Flemming Egebjerg fra Crossbridge Energy.

Eksempler på de specialfremstillede wirer som medarbejderne på Proaktiv har fremstillet. Foto: Pr-foto

Som en ekstra tak for indsatsen gav Crossbridge Energy kage til medarbejderne hos Proaktiv, oplyser pressechef hos Crossbridge Energy, Torben Øllegaard Sørensen.

Proaktiv er Fredericia kommunes dagcenter-tilbud, som bl.a. kan udføre en opgave som produktion af specialwirerne til raffinaderiet. Til netop denne produktion havde Proaktiv udviklet nogle specialværktøjer, så medarbejderne kunne skære wirerne i de rigtige længder og lave øjerne i enderne ensartet og i samme størrelse.

Medarbejdere hos Proaktiv med de specialfremstillede stålwirer, der bruges til at låse ventiler og andet af på Crossbridge Energy raffinaderiet. Foto: Pr-foto