FREDERICIA

Proaktiv fejrer 40-års jubilæum og overrækker Dronningens fortjenestemedaljer

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Onsdag den 1. november 2023 var en længe ventet dag for Proaktiv og brugerne, da aktivitetscenteret fejrede sit 40-års jubilæum med et skønt tilrettelagt program

Proaktiv, der har dedikeret årtier til at støtte og hjælpe mennesker med særlige behov, satte en ny milepæl ved at overrække hele syv af Dronningens fortjenestemedaljer til de brugere der har arbejdet på Proaktiv i 40 år.

Dronningens fortjenestemedaljer for enestående indsats

For syv heldige brugere var denne dag noget helt særligt, da de blev anerkendt for deres enestående indsats og bidrag til Proaktiv. Dronningens fortjenestemedaljer er en hæder og en anerkendelse, der gives til personer, der har gjort en bemærkelsesværdig indsats for samfundet. Disse syv modtagere havde alle arbejdet hårdt og inspireret andre med deres påholdenhed, vilje og dedikation til at overvinde udfordringer.

Overrækkelsen af medaljerne var en bevægende øjeblik, hvor Fredericias borgmester, Steen Wrist, spillede en central rolle. Han overrakte hver enkelt medalje med stolthed og beundring og fremhævede de enestående præstationer, der lå til grund for anerkendelsen.

En kæmpe jubilæumsfest

Festlighederne blev efterfulgt af en kæmpe jubilæumsfest, der fik alle til at stråle af glæde. Personalet hos Proaktiv havde omhyggeligt forberedt hver detalje for at sikre, at dagen blev uforglemmelig. Festen bød på en overdådig mængde af lækker kage, en skøn middag og som prikken over i’et en eksklusiv koncert med Johnny Hansen fra det populære danseorkester “Kandis.”

Der blev uddelt i alt 7 af Dronningens fortjenestemedaljer

Festlighederne kan genopleves på DanmarkC TV

Festlighederne fra denne uforglemmelige jubilæumsdag vil ikke gå ubemærket hen. DanmarkC TV sender et indslag fra begivenheden i NYHEDERNE på lørdag, og senere på året sendes en længere udsendelse, der vil give seerne mulighed for at komme med helt tæt på festlighederne der vil blive husket i mange år frem. Du finder sendetidspunktet i TV-GUIDEN.