Home FREDERICIA PRESSEMØDE: Advokatundersøgelse fremlægges på DIREKTE TV
PRESSEMØDE: Advokatundersøgelse fremlægges på DIREKTE TV

PRESSEMØDE: Advokatundersøgelse fremlægges på DIREKTE TV

0

Den netop afsluttede advokatundersøgelse, i forbindelse med den tidligere Fredericia-borgmester Jacob Bjerregaards ageren og dispositioner, fremlægges for presse på et pressemøde. Du kan se pressemødet fredag klokken 11:00, DIREKTE på dit TV, via livestream og på facebook. DanmarkC TV sender mødet, DIREKTE fra rådhuset i Fredericia.

Efter syv år med borgmesterkæden om halsen, meddelte den tidligere fredericianske borgmester – Jacob Bjerregaard, primo december 2020, at han havde fået nyt job. Derfor ville han trække sig som borgmester, for Fredericia kommune.

Dagen efter, væltede skeletterne ud af skabet, da EkstraBladet bragte en række historier, omkring borgmesterens fordelagtige jordkøb. Flere andre sager, der påberåbte sig offentlighedens interesse.

Hold dig opdateret på, hvad der sker i Fredericia og omegn. DanmarkC TV bringer dagligt nyheder på vores netavis, og sender de bedste indslag på vores tv-kanal (kanal SYD), der kan ses af over 792.000 indbyggere – fra Horsens til ned til den dansk-tyske grænse. – Følg DanmarkC TV på de sociale medier!

Trak sig fra posten

Borgmesteren trak sig officielt fra posten pr. 31.12.2020, og byrådet besluttede, at der skulle laves en ekstern advokatundersøgelse, af den nu tidligere borgmesteres virke, gøren og ageren i Fredericia.

Denne advokatundersøgelse, ligger nu klar, med præcise forslag til byrådet og Økonomiudvalget, om det videre forløb i sagen.

Gå ikke glip af advokatundersøgelsen: DanmarkC TV sender hele pressemødet DIREKTE på både TV, sociale medier og web-tv.”

Flere sager er kommet fem

I forbindelse med advokatundersøgelsen, er der kommet sager frem, der ikke er relateret til det lukrative grundkøb på Argentinervej. Disse sager er sideløbende blevet undersøgt, af Fredericia kommune. Et stor antal personer, er blevet interviewet, omkring deres viden i sagerne. Dette har resulteret i, at kommunen har kunne træffe beslutning, om det videre forløb, også i disse sager.

Se med på DIREKTE TV

Kommunen fremlægger advokatundersøgelsen, og øvrige sager, på et pressemøde, som DanmarkC TV sender DIREKTE, både på Web-tv, facebook, og på direkte TV. Dermed har alle interesserede mulighed for, at se med, når Fredericia kommune fremlægger undersøgelserne.

DanmarkC TV stiller efter pressemødet, optagelserne til rådighed, på www.danmarkc.tv og via de sociale medier. Pressemødet genudsendes tilmed på TV.

SE MED PÅ DANMARKC TV, FREDAG KLOKKEN 11:00

På dit TV – på www.danmarkc.tvog via facebook

Sådan ser du DanmarkC TV på dit TV: Hvis du har YOUSEE kabel-tv, så kan du se vores 24-timers kanal på kanalplads 97!

Hold dig opdateret på, hvad der sker i Fredericia og omegn. DanmarkC TV bringer dagligt nyheder på vores netavis, og sender de bedste indslag på vores tv-kanal (kanal SYD), der kan ses af over 792.000 indbygere – fra Horsens til ned til den dansk-tyske grænse. – Følg DanmarkC TV på de sociale medier! https://danmarkc.tv

Se den direkte udsendelse i web-playeren nedenfor:

.