Læserdebat

Poul Rand: Boomerangen ramte plet

Skribent: Poul Rand, Lokalformand Liberal Alliance i Fredericia

Boomerangen vender tilbage til afsenderen. Men hvad nu hvis vi talte om en helt anden slags boomerang – en, der rammer lidt for tæt på hjemmet? Lidt for tæt på egne udtagelser Ja, jeg taler om den frygtede “liberale-boomerang.” Den der ramte Byrgesen i solar plexus.

Nogle af Byrgesens mange ord og udtagelser besvaret, intet andet. 

Piver du over at få egen medicin?
Poul Rand
Lokalformand

Det læserbrev Byrgesen henviser til er hans egne ordrette citater, besvaret i en direkte tone. Her kommer lige et citat mere fra dagspressen med Byrgesens latrinære udtalelser om mig: ”Jeg er politiker og kan tåle det, men det rejser nok en gang en undren over, hvorfor et enkelt parti i den grad bidrager til en dårlig og skadelig omgangstone.” 

Piver du over at få egen medicin? Er du sikker på du kan tåle det. Den skadelige omgangstone er det ikke når du citat: ”Kom med en der kan lede byen” og i samme skriv citat: “Samtidig skal forvaltningen arbejde mere konstruktivt på sagerne.”

Byrgesen, der findes et ord for det, men jeg holdet det for mig selv. Din person er ALDIG som du siger det citat: ”udsat for en ildelugtende bredside.” Dine egne udtagelser er bare kontant besvaret. 

Boomerangen returnerede.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv