Home Politik Politik-banko i politisk forening
Politik-banko i politisk forening

Politik-banko i politisk forening

0


Socialdemokratiets udviklingschef, og lokal S-folketingskandidat, Jens Jonatan Steen lagde 5 politik-tal på bankopladen, til medlemsmøde.

Den virtuelle socialdemokratiske kaffeklub i Fredericia havde lørdag inviteret folketingskandidat Jens Jonatan Steen tilpolitisk debat. 3 håndfulde partimedlemmer drak egen kaffe og debatterede med deres folketingskandidat.

Jens Jonatan Steen tog udgangspunkt i 5 tal, så debatten ”fik en række fuld på bankopladen”. Naturligvis var det smittetrykket ved coronaen, og den indsats der er gjort, der blev vendt først. Så var det tallet 400, der er det antal borgere i Fredericia, man forventer vil kunne få Arne-pension. Her var opfyldelsen af et af valgløfterne et resultat medlemmerne hæftede sig ved.

CO2-reduktionen på 1/3 del af målet, opnået i 2020 gennem en række initiativer, gav anledning til en bred debat – også om hockey-stave! Medlemsdebatten handlede også meget om kommunikationen af politisk ”piske og gulerod” for nedbringelse af CO2.

De 4 døde på Capitol Hill og konsekvensen af Trumps præsidentperiode gav anledning til en debat om USA er et samfund, eller USA er et system.

Sluttallet for Jens Jonatan Steen, var 16 – den dag i november 2021 hvor der er regions- og byrådsvalg. Her tog debatten udgangspunkt i statsministerens udmelding i nytårstalen om øget decentralisering i Danmark, og i hvor de specialiserede grupper skulle høre hjemme, når de nu ikke skulle være i kommunerne.

En lørdag formiddag med den reneste politik-samtale, og den sorteste kaffe!

Den socialdemokratiske virtuelle kaffeklub er på nettet hver lørdag kl. 10 – 11, og bliver bestyret af Claes Andersen, Dorthe Fallesen Frimann og Bjørn Medom.