DanmarkC TV

Home Politiets døgnrapport Døgnrapporten – onsdag d.13. januar 2016
Døgnrapporten – onsdag d.13. januar 2016

Døgnrapporten – onsdag d.13. januar 2016

0

Politiets døgnrapport – onsdag d. 13. januar 2016

Indbrud hos Røde kors på Fuglsangs alle´

Natten mellem mandag og tirsdag, har ukendte gerningsmænd knus et vindue, hos velgørenhedsbutikken Røde Kors på Fuglsangs alle.

Indbrudstyvene er sluppet af sted med 5000 kr. i kontanter, der lå i et uaflåst pengeskab.

 

 

Effektiv butiksdetektiv

Hos Fakta i midtpunktet, havde butiksdetektiven en meget travl tirsdag. Ikke mindre end 3 butikstyve måtte en tur på kontoret, med ganske kort mellemrum.

En 29 årig mand, af  anden etnisk herkomst, havde stjålet 5 næsetrimmere, 10 tandpastatuber og 6 stk. Sommersby til en samlet værdi på  over 600,-

Kort efter stjal en 61-årig dame fra Nr. Alslev af anden etnisk herkomst både øl, pølser, krem og en agurk for ca. 70 kr.

Få minutter efter ,var den gal igen. En lokal 35-årig mand, var gået gennem kasselinjen med to øl skjult.

De tre butikstyve måtte alle indkassere bødeforelæg.

 

imageFærdselsuheld på Indre Ringvej

Tirsdag aften kl. 19.05, påkørte en 39-årig mand fra Bogense, to personer i fodgængerfeltet på Indre Ringvej – over for Netto.

Den ene af de tilskadekomne, en 30-årig asylansøger, har muligvis brækket hoften eller bækkenet. Den anden tilskadekomne – en 22-årig dame, kun kun mindre knubs.

 

Stak af fra afkørte sidespejle

En 81-årig mandlig bilist står tilbage med røde ører, efter han tirsdag påkørte flere biler på Nymarksvej. En hurtig borger fik noteret flugtbilistens nummerplade, og det var derfor en let sag for politiet at aflægge manden et besøg, således det forsikringsmæssige kunne komme på plads.

 

Narkopåvirket bilist uden førerbevis

En 19-årig mand fra Nivå, blev tirsdag kl. 17.55 stoppet af en patrulje i Nørre Voldgade. Manden kunne ikke fremvise et kørerkort og en narkotest afslørrede at han var påvirket.

Manden måtte lade bilen stå, og indkassere en sigtelse for kørsel uden at have erhvervet kørekort og for at køre bil i narkopåvirket tilstand.