Politiets døgnrapport

Politiet leder efter bilist der strejfede et barn ved Kirstinebjergskolen i går

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Døgnrapporten: Brandalarm tidligt i morges viste sig ‘kun’ at være røgudvikling i et ellers roligt døgn i Fredericia

Bilist strejfede barn
I går morges, kort før kl. 8, blev et barn strejfet af en bilist på Indre Ringvej ved Kirstinebjergskolen. Barnet er åbenbart ikke kommet til skade, og bilisten kørte fra stedet.
Politiet var derfor til stede i morges, og arbejder videre med at finde bilisten, selv om der angiveligt ikke var nogen personskade.

Indbrud
Der har torsdag været et indbrud på Vesterled i Taulov. Det er sket i tidsrummer 06.40 til 18.30.
Et vindue er blevet aflistet, men der er åbenbart ikke stjålet noget.

Spritbilist
På motorvejen ved Fredericia standsede politiet i går en bilist fra Middelfart på 31 år.
Udåndingsprøven gav anledning til, at manden blev anholdt, og taget med til udtagning af blodprøve.
Resultatet af denne afventes.

Røgudvikling
Et varmefyr lavede i morges kl. 04.29 en fejl, hvorfor TrekantBrand hurtigt kom afsted. Ved ankomsten kunne TrekantBrand konstatere, at der blot skulle en udluftning til, før morgenfreden igen kunne sænke sig, og brandfolkene køre hjem.
Det er ikke oplyst ved pressebriefingen, hvor det var.

Røveri, tvang og trusler
En 23-årig mand der har adresse på udrejsecenter Kærshovedgård ved Ikast, forsøgte at stjæle en taxa fra chaufføren på Ægirsvej i Fredericia onsdag aften. Det skete med trusler på livet, som virkede efter hensigten, idet chaufføren overlod ham nøgler til taxaen, inden han flygtede fra stedet.
Da en tilkaldt patrulje kom frem, dukkede chaufføren op igen. Taxaen var kaldt til adressen for en tur, og det var givetvis den unge mand der havde bestilt den, og stod klar da taxaen ankom.
Politiet havde den 23 årige ikke meget respekt for, og også her føg det med trusler og spark, og naturligvis blev han anholdt.
Som det fremgår af politiet opslag på mediet X, er der rigeligt med sigtelser, og også et røveri i Fredericia den 5. november føjes til den lange liste.
Indtil videre er den sigtede 23-årige varetægtsfængslet indtil 5. december, idet han dog har taget forbehold for at kære dommerens beslutning.