Læserdebat

”PodeParodien”

Læserdebat af Preben Hoffmann Rosenberg, Odinsvej 4, 7000 Fredericia

Så vidt jeg erindrer, har jeg kun én gang tidligere skrevet et læserindlæg uden at anlægge en eller anden humoristisk vinkel. Dette bliver så 2. gang.

Første gang var da Kim Larsen på usmageligvis lancerede en kampagne om ”Gesundheit…”

Min beretning ”PodeParodien” tager sin begyndelse søndag aften kl. 21, hvor jeg bliver bekendtgjort om, om at have været i nærkontakt med coronasmittet.

Uopholdeligt forsøger jeg at komme igennem til den såkaldt coronahotline 3232 0511.
Bliver smidt af: ”Vi har travlt – Prøv senere”.
Forsøger igen og kommer i kø – hænger i godt 20 minutter – opdager at klokken nærmer sig 22 – kan lige nå at handle ind – så måtte det jo være inden jeg får vished om, jeg skulle være smittet – for så kan jeg jo ikke gå ud – har jeg forbrudt mig?

Tilbage ringer jeg igen 3232 0511: ”Du har ringet uden for åbningstiden” – logger ind på min læges hjemmeside for at afmelde næste dags tid kl 8:00 – kan jo ikke risikere at bringe smitte i konsultationen – vel?
Forsøger igen – flere gange 3232 0511 – bliver smidt af straks eller efter introen.

Går ned til kviktest i Danmarksgade – lang kø – tre kvarter oplyses jeg – skal jeg vælge at stå og fryse – med risiko for at jeg ikke kan holde på vandet så længe – gamle mænd – du ved – og hvor er så toiletterne – og ude af køen.
Går hjem igen og melder fra til alt i den kommende tid – det fis her har jeg ikke temperament til.

Ifølge Abraham Lincoln kan man: ”..bedrage alle mennesker en gang imellem… men man kan ikke bedrage alle mennesker altid”. Tænkte om man var i gang med eksperimentet – en konspiration – for befolkningen holdes du virkelig for nar i denne ”sag”.

Margrethe: ”Det kan vi ikke være bekendt”.

Nå jo!: Der var faktisk lidt humor i mit udfald mod Kim Larsen, som jeg konkluderede, var i gang med sit næste hit: ”Persönlicher freiheit aber nur für mich”. Det var da bare noget, jeg fandt på.

Men den her PodeParodi er overhovedet ikke sjov.

Med venlig hilsen Preben H. Rosenberg

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv