DanmarkC TV

Home 112 PETRINE ROSENLUND STRYHN ER MULIGVIS SET VED OVERHØLL
PETRINE ROSENLUND STRYHN ER MULIGVIS SET VED OVERHØLL

PETRINE ROSENLUND STRYHN ER MULIGVIS SET VED OVERHØLL

0

Sydøstjyllands politi udsendte onsdag en efterlysning af den 19-årige Petrine Rosenlund Stryhn, der siden mandag har været forsvundet

Politiet udsendte onsdag eftermiddag, en efterlysning af den 19-årige gymnasieelev Petrine Rosenlund Stryhn, der har været forsvundet siden hun forlod Fredericia Gymnasium mandag omkring middag.

Politiet er kommet i besidelse af overvågningsbilleder fra Rema1000 på Egeskovvej i Fredericia, der viser Petrine Rosenlund Stryhn har været i butikken sent mandag eftermiddag. Siden da har inge hverken set eller hørt noget til Petrine Rosenlund Stryhn.

elbodu34ss8kq75ivp6w

Sporing af mobiltelefon

Politiet har forsøgt at spore Petrine Rosenlund Stryhns mobiltelefon, men den har ikke været aktiveret siden den løb tør for strøm, eller er blevet slukket først på aftenen mandag.

Frivillige har ledt efter Petrine Rosenlund Stryhn

Rygsæk PetrineOnsdag aften samledes en stor gruppe klassekammerater og frivillige ved Fredericia Gymnasium, for at lede efter Petrine Rosenlund Stryhn i nærområdet.

Eftersøgningen sluttede sent onsdag aften uden resultat.

Også Politiet har eftersøgt Petrine Rosenlund Stryhn onsdag aften, og fortsætter torsdag.

Petrine Rosenlund Stryhn er 176 cm. høj, har halvlangt lyst hår der kan være sat op i hestehale og var iført shorts og T-shirt da hun forsvandt. Petrine Rosenlund Stryhn er i besidelse af en Apex taske af modellen TYR, i sort/hvid og turkise farver.

 

Borgere opfordres til at se efter Petrine Rosenlund Stryhn i deres haver, skure og udhuse. Er du kolonihaveejer, så tag forbi se efter om alt er som det plejer.

Politiet oplyser at de har fået flere henvendelser i sagen. Særligt en henvendelse hæfter de sig ved –  Petrine Rosenlund Stryhn er muligvis blevet set ved Overhøll siden sin forsvinden. Politiet har indsat hunde i eftersøgningen, og efterforskningen dykker nærmere ned i færden i tiden op til hendes forsvinden.