Home FREDERICIA Penge fra fond til judo og ju-jutsu klub
Penge fra fond til judo og ju-jutsu klub

Penge fra fond til judo og ju-jutsu klub

0

Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub (herefter FJJK) har for nylig modtaget 25.000 kr. fra Nordeafonden til indkøb af kampsportsmåtter. Pengene skal bruge til letvægtsmåtter, der vil gøre det lettere for klubbens instruktører, at tage ud og undervise i kampsport og faldteknikker. Klubben har allerede et samarbejde med en række skoler og institutioner i Fredericia, hvor man blandt andet underviser på en række skoler samt på Social- og sundhedsskolen. 

Pengene fra Nordeafonden rækker til cirka 100 m2 letvægtsmåtter og dermed kan der medbringes flere måtter, når klubbens instruktører skal ud ad huset, da disse måtter er langt lettere at transportere. 

FJJK har gjort et stort arbejde for at udbrede kendskabet til kampsport og også bruge nogle af de instruktører man har til at undervise på skoler og uddannelsesinstitutioner. Blandt andet kan den faldteknik man lærer at mestre i kampsport være god for ældre og gangbesværede, da det kan forebygge skader. 

Måtterne vil også gøre det lettere for klubben at deltage i forskellige arrangementer for børn og unge i Fredericia midtby, hvor klubben allerede har været til stede ved for eksempel feriesjov. 

  • Vi er virkelig glade for de her penge fra Nordeafonden, der vil gøre det langt lettere for os fremadrettet, siger formanden for Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub, Lasse Hildingberg. 

Checken fra Nordeafonden blev uddelt i forbindelse med træningen på klubben forældre/barn-hold, hvor de allermindste lærer motorik. Et nyt forældre-barn hold begynder i starten af det nye år.