Home FREDERICIA Oriental Festival Denmark 2020 i Fredericia Idrætscenter
Oriental Festival Denmark  2020 i Fredericia Idrætscenter

Oriental Festival Denmark 2020 i Fredericia Idrætscenter

0


I samarbejde med Fredericia Mavedanser Forening, havde Amanda Bro som også er formand for foreningen, arrangeret showopvisning i mavedans under navnet “Oriental Festival Denmark 2020”.
En festival der bygger videre på en 25år lang tradition med en festival i Kolding (Oriental Dance Festival Denmark), som Amanda Bro har overtaget og nyfortolket til sin egen version.

I år var gæstestjernen Azad Kaan (en mandlig mavedanser fra Tyrkiet). Han er kendt i hele verden for sin fantastiske og kompetente undervisning, imødekommende væsen og graciøse og kraftfulde dans. Han er uddannet danser, koreograf og underviser i Tyrkiet.

Azad Kaan Foto : DanmarkC TV

“Visionen med festivalen er, at den hylder diversiteten indenfor orientalsk dans og musik – på tværs af niveau og stilart. Hvilket er meget unikt for festivaller, da de fleste har tendens til at fokusere på eliten.
Jeg ønsker tværtimod at gøre mavedansen mere tilgængelig for folket, og samtidigt styrke det sammenhold, der findes i mavedansermiljøet ved at skabe en fest, hvor vi kan fejre vores fælles passion for den orientalske dans (populært kendt som mavedans). Samtidigt med, at vi kan brede kendskabet til den orientalske dans og musik”. – Amanda Bro

Foto : DanmarkC TV
Foto : DanmarkC TV