FREDERICIA

Optakten til Royal Run i Fredericia fortsætter i februar med ‘Kongemarch’ – skal du med?

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Kom med til ‘Kongemarch’ i februar i Fredericias idrætshaller

10 kilometer, 5 kilometer og One mile. Og den sidste distance – One mile – er også distancen, når idrætshallerne i Fredericia Kommune inviterer til Kongemarch den 3. februar 2024.

Lørdagens siderun d. 3 februar er det andet i rækken af fem planlagte sideruns, inden det for alvor går løs til Royal Run 24′ i maj i Fredericia, det første blev afholdt på og omkring Fredericia Rådhus i Januar.

Alle kan være med til Kongemarch – man kan både gå, løbe, lunte, bruge løbehjul, kørestol eller lignende. Og alle der deltager modtager et diplom, skrives der om dagen på facebook.

Børn samt barnlige sjæle kan udfolde sig kreativt ved at dekorere deres egne kongekroner – Og så vil der også være rig mulighed for at møde frivillige fra det lokale idrætsliv, i Fredericia Idrætscenter kan du eksempelvis møde medlemmer fra Idræt i dagtimerne, FUI, Bevæg Dig Glad og andre lokale samarbejdspartnere som kan fortælle mere om deres forskellige tilbud i deres respektive foreninger.

Programmet:
Klokken 10.00: Kongemarchen sættes i gang
Mellem 10.00 og 11.00: Dekorér din egen kongekrone
Mellem 10.00 og 11.00: Cafeerne i idrætshallerne er åbne
Klokken 11.00: Der uddeles diplomer til alle, stafetten sendes videre til næste 'Side Run' og derefter tak for i dag.

Det er gratis at deltage - man skal blot møde op i en af Fredericia Kommunes idrætshaller klokken 10.00.

Har du intet startnummer til Royal Run 24' i Fredericia?
Det kan nåes endnu - Onsdag d. 31 januar kl. 10.00 sættes der yderligere 1000 startnumre til salg på Royal Runs hjemmeside.

Det meldte Fredericia Kommune og Royal Run ud i en pressemeddelelse idag, i Fredericia kommer yderligere 1000 startnumre til salg, og det gør at der i Fredericias gader og stræder kommer til at løbe 13.500 mennesker i vores gamle fæstningsby, istedet for de først planlagte 12.500 - Og det er med at være klar ved tasterne, for det kommer til at gå stærkt med salget!

Side runs i Fredericia fortsætter frem til Royal Run - Her er datoerne for gratis træning:

Den 3. februar fra klokken 10.00 til 11.00 er der Kongemarch i Fredericias fem idrætshaller

Den 2. marts fra klokken 12 til 15 er der Let’s Go Royal i Erritsø Idrætscenter, Bredstrup Pjedsted Hallen, Bøgeskov Hallen og Tavlhøj Aktivitetscenter

Fredag den 5. april inviterer Ryes Kaserne til Træn med os på Hyby Fælled (nærmere info om tid og sted følger)

Den 12. maj i forbindelse med Skovens Dag på Trelde Næs bliver der arrangeret Træn med os på royal skovtur (nærmere info om tid og sted følger)