Home Politik Opstillingsmøde for Det Konservative Folkeparti til KV21
Opstillingsmøde for Det Konservative Folkeparti til KV21

Opstillingsmøde for Det Konservative Folkeparti til KV21

0

Pressemeddelelse:

Efter et godt møde med Dan Arnløv, byrådsmedlem i Vejle kommune, som dirigent, afsluttede Konservative i Fredericia mandag aften årets generalforsamling. Dermed afslutter en enig opstillingsliste den seneste tids rokader, så den fremsatte liste vedtages uden kampvalg, med Tommy Rachlitz Nielsen og Kirsten Hassing Nielsen på de to øverste pladser. En enig og tilfreds bestyrelse glæder sig over det stærke kandidathold, som selv har fundet deres endelige konstellation ud fra deres brede kompetencer og forventninger om godt samspil under den kommende valgkamp.

Formand for Konservative i Fredericia, Torben Jørgensen glæder sig over både fremmødet og medlemmernes opbakning, og ser frem til efterårets valg med en stærk, endelig opstilling.

– ”Vores kandidatliste har oplevet stor udskiftning i den sidste periode, og det har desværre udløst noget friktion. Den slags sker, fordi politik har tendens til at samle passionerede mennesker. Med det sagt har jeg ikke noget negativt at sige deres vej, og ønsker kun både tidligere og nuværende kandidater det bedste.” fortæller Torben, og afslutter. ”Vi måtte erfare at enkelte tidligere kandidater havde indgået i politisk dialog med andre partier udenom deres medkandidater. Den skuffelse har vist sig svær at komme videre fra, og har desværre påvirket tilliden blandt kandidaterne. Derfor er vi glade for nu at være kommet videre”

– ”Det Konservative Folkeparti i Fredericia kommer til at gå til valg med et virkelig kompetent hold. Det bliver nødvendigt, når vi skal genopbygge den tiltro, som over den sidste periode er falmet. Det kræver et nyt byråd der viser fremsyn, ansvarlighed og ærlighed – og så kræver det, at alle skabene bliver tømt for skeletter, så vi i fællesskab kan komme godt videre. Vi skal bruge lidt mere energi på de ting, vi faktisk er enige om… Der er heldigvis ret meget”

siger spidskandidaten Tommy Rachlitz, og understreger, at han ser frem til igen at tale politik.

Både kandidater og bestyrelse er glade for aftenens resultat, og ser målrettet frem mod en god valgkamp i efteråret.

Kandidatlisten er som følger:o 

Nr. 1 ​Tommy Rachlitz Nielseno 

Nr. 2 ​Kirsten Hassing 

Nr. 3 ​Henriette Jenseno 

Nr. 4 ​Poul Sørenseno 

Nr. 5 ​Julian Enfante Brahe Jørgenseno 

Nr. 6 ​Leif Carlseno 

Nr. 7 ​Sebastian Erlandseno 

Nr. 8 ​Søren Bak