Læserdebat

Opfordring til overvejelser

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia har startet en debat

Nu har den kommunale administration været så venlig at offentliggøre kandidatlisten for KV21. Det er på mange måder en interessant liste.

Man kan undre sig over, at så mange fra den afgående kommunalbestyrelse er med på listen. Vi kan endda, fra nedenstående liste over gengangere, se mange være opstillet som de første under det enkelte partibogstav på den offentliggjorte liste. Er det i mangel af bedre?

(A)
Steen Wrist
Søren Larsen
Christian Bro
John Nyborg
Turan Savas
Ole Steen Hansen
Bente Ankersen
Anette Hyre-Jensen

(D)    
Karsten Byrgesen

(O)
Susanne Eilersen
Inger Nielsen

(V)
Peder Tind
Pernelle Jensen
Kenny Bruun Olsen
Christian Jørgensen

(Ø)
Cecilie Roed Schultz

Betyder det, at de fralægger sig ethvert ansvar for det forløb, som kommunalbestyrelsen har været inde i de seneste år eller mindst perioden fra jan. 2018 til nu?

Vi kan, som borgere i Fredericia kommune, med god grund spørge os selv, om det er den slags politikere vi ønsker i kommunalbestyrelsen?

Det gør det svært at stemme på nogen i ovenstående gengangerliste, men det er jo selvfølgelig op til den enkelte stemmeberettiget at tage stilling hertil.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv