FREDERICIA

OPEN AIR BIO OG VINFESTIVAL PÅ FREDERICIAC

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

I forbindelse med Trekantområdets Festuge og Fredericia Kulturnat inviterer FredericiaC blandt andet til gratis biografoplevelser i det fri og vinfestival med tapas af Claus Holm.

Vinfestival-i-FredericiaC

”Forbindelser” er temaet for ”Trekantområdets Festuge 2014”, som foregår i Fredericia, Billund Middelfart, Kolding, Vejen og Vejle i uge 35. Formålet med festugen er at synliggøre områdets mange kulturtilbud og binde de seks kommuner tættere sammen.

FredericiaC deltager også i festlighederne og inviterer til vinfestival og gratis open air-biograf – sidstnævnte i samarbejde med Panorama Fredericia. Vinfestivalen kommer til at foregå i forbindelse med Fredericia Kulturnat fredag den 29. august på FredericiaC’s område syd for Sønder Voldgade. Filmarrangementet løber af stablen samme sted både fredag og lørdag aften.

“Vi ser frem til at være en del af aktiviteterne i festugen og Fredericia Kulturnat. Selvom der er godt gang i kanalanlæggelsen på østsiden af Gl. Havn, er der stadig masser af plads til aktiviteter og arrangementer – og vi håber, at folk vil benytte lejligheden til at se nærmere på det arbejde, der er i gang hernede”, siger udviklingskonsulent Louise Bjerre fra FredericiaC.

Vinfestivalen er åben fra kl. 17 til 22, og her kan man bl.a. købe og smage alverdens lokale og internationale vine samt tv-kok og smagsekspert Claus Holms lækre tapas. Begge dele kan også nydes, når FredericiaC samme aften fra kl. 21.30 blænder op for filmen ”Phantom Of The Opera”.

Lørdag er det filmen ”World War Z” med Brad Pitt i hovedrollen, som kl. 21.30 er på programmet. Panorama Fredericia sælger begge dage popcorn og fadøl.

Læs mere om festugen og de mange aktiviteter påwww.trekantomraadetsfestuge.dk

Program

Vinfestival
Fredag den 29. august
Kl. 17-22
FredericiaC’s område syd for Sønder Voldgade.

Open Air Bio
Fredag den 29. august og lørdag den 30. august
Begge dage kl. 21.30
FredericiaC’s område syd for Sønder Voldgade.