DanmarkC TV

Home LOKALMUSIK Opbremsning! – Cirkelbrokoncerter sættes på pause
Opbremsning! – Cirkelbrokoncerter sættes på pause

Opbremsning! – Cirkelbrokoncerter sættes på pause

0

Strandkoncerterne udskydes indtil videre.

Smitteudviklingen betyder, at sommerkoncerterne på Cirkelbroen i Fredericia udskydes.

Sol, sommer og musik – tre ting, der klinger godt sammen, og Fredericias befolkning har virkelig bakket op om de seneste to koncerter på Cirkelbroen, men nu udskyder man koncerterne til, man igen kan afholde denne type arrangementer.

“Vi har naturligvis afholdt alle arrangementer i tæt samarbejde og dialog med myndighederne. Den seneste ekstraordinære udvikling i smittespredningen i samfundet gør desværre, at vi udskyder de kommende koncerter,” udtaler Brian Løkkegaard fra Urbania Beach Bar og slutter:

“Vi håber naturligvis, at vi hurtigst muligt kan tilbyde god musik på Cirkelbroen igen, men i denne situation er det vigtigere at begrænse smittespredningen i en fart. Vi vil gerne rose strandgæsterne for at have udvist stor respekt for COVID-19, og ikke mindst siddet sammen som familier, og ellers holdt god afstand. Vi er meget kede af, at vi ikke kan tilbyde fredericianerne koncerterne de kommende uger, og vi ved, at vi skuffer mange, der havde lagt planer, men omvendt må vi tage den seneste udvikling meget seriøst. Vi lover dog at komme stærkt tilbage med et unikt og inspirerende program for Fredericias borgere.”