Praktik og studerende

Praktik, Grund og videregående uddannelser

Der er mulighed for at komme i praktik eller projektforløb hos DanmarkC TV.
Som praktikant på en videregående uddannelse, vil du kunne fordybe dig i et konkret projekt på TV-stationen.

“Det har været rigtig spændende, at prøve mine talenter af på en Dansk TV-station.  En rigtig god oplevelse – Borja Osorio Spain

Sideløbende med dit projekt, vil du blive stillet spændende udfordringer, der vil løfte dine kompetencer. Du vil blive tilknyttet en vejleder, og du vil komme med på journalistiske tv-opgaver. Alle praktikanter og studerende der har været i et forløb hos DanmarkC TV, vil lave en kort beskrivelse af deres oplevelse af praktikperioden og det de har lært.

“Det er den bedste praktik jeg kunne forestille mig. Jeg har bare lært SÅ MEGET. DanmarkC TV er MIN tv-station  – Mette Vingaard, SDU”


Efter endt praktikforløb vil DanmarkC TV udfærdige en udtalelse til dig, med fokus på flere punkter der dels fortæller dig om dine styrker og dels om DanmarkC TVs vurdering af dit samlede forløb hos os.

Fælles for alle praktikanter og studerende er, at du på starttidspunktet er fyldt 18 år.

Der er meget få praktikpladser til rådighed

Praktik, Jobsøgende


Er du job-søgende, kan du via dit lokale jobcenter ønske, at dit praktikforløb skal være hos DanmarkC TV.
DanmarkC TV tilbyder praktikker indenfor mange områder. Vi beskæftiger både dig der har interesse i tv og journalistik, og dig der er handymand, administrativ, rengøringsassistent eller en helt anden interesse.
Vores berøringsflade og opgaver spænder bredt. Udover at producere tv, servicerer vi også virksomheder med tv-produktioner og har en stor scenetrailer med PA udstyr, der ofte bliver brugt i lokalområdet til vores egne og andres produktioner.

“Det har været en meget lærerig periode hos DanmarkC TV. Jeg har lært rigtig meget, og er nu kommet ind på medieskolen i Viborg! – Christian Schrøder”

Derudover har vi en kantine og administrations del, samt en medie del, hvor der også er rigtig gode muligheder for at fordybe sig.

Som du kan se er der mange muligheder for interesseområder og kompetenceudvikling i din praktik hos DanmarkC TV.

Du kan enten kontakte DanmarkC TV direkte på https://danmarkc.tv/kontakt-os/ eller kontakte din jobkonsulent.

Fælles for alle praktikanter og studerende er, at du på starttidspunktet er fyldt 18 år.