Om os

Om DanmarkC TV

DanmarkC TV er en lokalt forankret TV-station, der uden nogen former for økonomisk støtte, havde sendestart 1.november 2012.

TV-stationens første udsendelse, var et direkte program fra Peugeots lokaler på Vesterballevej i Snoghøj, og programmet indeholdte både interviews, indslag og livemusik med Beatless-orkesteret “SGT. PEPPER”.

Siden sendestart, har DanmarkC TV løbende udviklet og kompentenceløftet udsendelserne til det de er i dag og dette kompetenceløft fortsætter i en rivende fart. Medarbejderne hos DanmarkC TV videreuddannes løbende via kurser, med undervisning af kompetente folk i tv-branchen.

DanmarkC TV er indehaver af tilladelse til udøvelse af programvirksomhed på MUX1
Radio- og tv-nævnet er den den kompetente tilsynsmyndighed

Tilladelseshaver er foreningen DanmarkC TV. Tilladelsesindehaver hører under dansk myndighed. Radio- og tv-nævnet er den kompetente tilsynsmyndighed.

Stationens navn er DanmarkC TV.

Du kan kontakte os her!

FAF (Film- og tv-arbejderforeningen)

FAF og DanmarkC TV har indgået en samarbejdsaftale om, at DanmarkC TV følger FAF’s overenskomster på Film- og TV området. På denne måde sikrer parterne, at der er ordnede forhold og at der tages hånd om de ansattes arbejdsvilkår. https://www.filmtv.dk/

Økonomi

DanmarkC TV modtager tilskud fra Kulturstyrelsen til drift, og finansiere driften ved videoproduktioner, og sponsoraftaler.

De aktuelle sendetider og programoversigt findes på forsiden.

Tv-stationen kan kontaktes via mail – tv@danmarkc-tv

Nyheder og vigtige informationer:

På DanmarkC TVs nyhedsside, kan du læse de seneste nyheder fra lokalområdet, og holde dig orienteret omkring hvad der sker lige nu, der hvor du bor. DanmarkC TV har en døgnvagt der bringer dig de seneste nyheder døgnet rundt. Vores døgnvagt er i kontakt med beredskabet, således der kan bringes korrekte informationer ved ulykker, brande og politiforretninger.

DanmarkC TV er underlagt Radio og tv-nævnet som kompetent tilsynsmyndighed og hører under dansk myndighed.Når en årsrapport er godkendt, vil den kunne ses her på siden. Første gang i 2021.

Bestyrelsen

Formand – Jørn Frank
Næstformand – Brian Hansen
Sekretær – Jane vestergaard
Ønsker du kontakt til et bestyrelsesmedlem, kan dette ske via vores mail tv@danmarkc.tv

Vedtægter for DanmarkC TV

Årsrapporten for år 2023