Om DanmarkC TV

DanmarkC TV er en lokalt forankret TV-station, der uden nogen former for økonomisk støtte, havde sendestart 1.november 2012. TV-stationens første udsendelse, var et direkte program fra Peugeots lokaler på Vesterballevej i Snoghøj, og programmet indeholdte både interviews, indslag og livemusik med Beatless-orkesteret “SGT. PEPPER”.
Siden sendestart, har DanmarkC TV løbende udviklet og kompentenceløftet udsendelserne til det de er i dag og dette kompetenceløft fortsætter i en rivende fart. Medarbejderne hos DanmarkC TV videreuddannes løbende via kurser, med undervisning af kompetente folk i tv-branchen.
 
Økonomi
DanmarkC TV modtager tilskud fra Kulturstyrelsen til drift, og finansiere driften ved videoproduktioner, og sponsoraftaler.
 
De aktuelle sendetider og programoversigt findes på forsiden.
 
Tv-stationen kan kontaktes via mail – tv@danmarkc.tv

 

Nyheder og vigtige informationer.:

På DanmarkC TVs nyhedsside, kan du læse de seneste nyheder fra lokalområdet, og holde dig orienteret omkring hvad der sker lige nu, der hvor du bor. DanmarkC TV har en døgnvagt der bringer dig de seneste nyheder døgnet rundt. Vores døgnvagt er i kontakt med beredskabet, således der kan bringes korrekte informationer ved ulykker, brande og politiforretninger.
 
 
DanmarkC TV er underlagt Radio og tv-nævnet som kompetent tilsynsmyndighed og hører under dansk myndighed.
Når en årsrapport er godkendt, vil den kunne ses her på siden. Første gang i 2021.
 

Vedtægter for DanmarkC TV

Se foreningens vedtægter her : Vedtægter for DanmarkC TV 2021

Her finder du årsrapporten for år 2020.