OL i RIO 2016

OL i Rio: Hilsen fra Fredericia sejleren Michael Hansen – dagbog (4)

OL i Rio: Hilsen fra Fredericia sejleren Michael Hansen – dagbog (4)

Jeg bliver næsten aldrig søsyg, i dag var en undtagelse. De sidste dages blæsevejr har skabt kæmpe dønninger og da vinden udeblev først på dagen lå vi og drev rundt i dønningerne – noget af en gyngetur. Vinden kom heldigvis efter en time og søsygen forsvandt.
Jeg var opsat på at tage revanche fra i forgårs og vise, at jeg også kan være med ude i bølgerne. To gode starter og bedre fart i dag gav top-10 placering ved topmærket i begge sejladser. Fedt at være tilbage deroppe, men det ender med at blive noget af en stolpe-ud dag, hvor jeg har lige så dårligt styr på 2. kryds, som jeg havde godt styr på 1. kryds. Det er rigtig dyrt i et tæt laserfelt og koster vel 10 placeringer i begge sejladser.
Jeg har gode takter i løbet af sejladserne. Men jeg mangler at få sat en hel sejlads sammen. Det kan jeg passende gøre i morgen, når vi sejler på tv-banen fra kl. 18.