VEJLE

Økolariet takker af for i år

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Økolariet lukker ned for sæson 2014 og har sidste åbnedag søndag den 30. november. Økolariet kommer op på et besøgstal på over 46.000 gæster på de 10 måneder, der har været åben i 2014. ”Det er over 2.500 flere besøgende end i 2013, og det er Økolariet stolte af, i og med, at vi i år har haft en varm og tør sommer, som tit kan gøre, at folk søger til udendørsaktiviteter ” udtaler Økolariets nye chef Niels Nørgaard.

Sidste chance
Særudstillingen ”Dyr i Krig”, som har været Økolariets årsudstilling i 2014, har været en succes blandt alle gæster. Udstillingen bliver umiddelbart efter lukningen pakket ned og vil ikke være tilgængelig, når Økolariet åbner op igen lørdag den 7. februar 2015. Så skal du nå at se udstillingen, er sidste dag søndag den 30. november.
Når skidt er godt – prøv alverdens toiletter

Når Økolariet igen åbner dørene op i 2015 bliver det med en ny og spændende særudstilling, hvor titlen er ”Når Skidt er Godt”. Udstillingen tager afsæt i de udfordringer, vores verdenssamfund står overfor i fremtiden med flere og flere mennesker, et større forbrug og begrænsede ressourcer. Vilkår, der i fremtiden bestemmer, hvordan vi skal håndtere vores affald og spildevand. En sjov aktivitet i udstillingen, som helt sikkert bliver et hit for mange gæster, er at du kan ”afprøve” toiletter hentet fra flere steder i verden.
Flere Økolarie-timer

Økolariet vil til den nye sæson gerne kunne tilbyde gæsterne flere åbningstimer. Vi mærker en stigende interesse for, at have åbent flere timer i døgnet, og dette vil vi gerne kunne efterkomme” udtaler Niels Nørgaard. Præcis hvordan åbningstiderne kommer til at se ud, er ikke helt på plads endnu.