FREDERICIA

Nyt liv i gammel Fakta: Kræftens Bekæmpelse åbner genbrugsbutik i Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericianerne kan glæde sig til at finde genbrugsskatte og støtte kræftsagen, når den nye butik åbner til efteråret

Fredericia kan se frem til en ny shoppingmulighed, når Kræftens Bekæmpelse åbner en knap 1000 m2 stor genbrugsbutik i den tidligere Fakta-butik på Vejlevej 101. Butikken vil tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsgenbrug, herunder tøj, isenkram, elektronik, malerier og møbler, det oplyser Kræftens bekæmpelse i en pressemeddelelse.

– Vi glæder os helt vildt meget til at slå dørene op og tilbyde lokalborgerne kvalitetsgenbrug. Vi kommer til at have travlt, og derfor har vi selvfølgelig også brug for en masse frivillige, der kunne tænke sig at være med på en spændende rejse og samtidig være med til at skaffe midler til kræftforskning, forebyggelse og støtte af patienter og pårørende, udtaler Merete Buchhave Jensen, distriktschef for den kommende butik.

Frivillige søges

Som frivillig i genbrugsbutikken bliver du en del af et socialt og meningsfyldt fællesskab. Du vil arbejde i hold á 4 timer på enten et formiddags- eller eftermiddagshold, og du vælger selv, hvilken ugedag du helst vil være på hold. Hvert hold arbejder desuden hver 10. lørdag. Det er også muligt at være på mere end et hold.

– Her får vi behov for lokalborgernes opbakning. Vi håber, at mange vil donere deres brugte ting og tøj til butikken, og at endnu flere vil melde sig som frivillige, understreger Merete Buchhave Jensen.

Lokalt engagement er afgørende

Torsdag den 8. august kl. 17 afholdes der et informationsmøde i butikken på Vejlevej 101 for alle, der er interesserede i at blive frivillige. Distriktschef Merete Buchhave kan kontaktes på tlf. 2173 7562 eller e-mail: merjen@cancer.dk.