FREDERICIA

NYT FITNESSCENTER ER BLEVET POPULÆRT PÅ REKORDTID

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

iGym – det nye fitnesscenter på Strandvejen, har på rekordtid indfriet alle forventninger til opstart og drift – og udviklingen fortsætter

Det nye fitnesscenter på Strandvejen – iGym – slog dørene op i bygningen på Strandvejen, der tidligere var salgslokaler for bilforhandleren Thomsen biler.

Indehaverne af centeret – Sascha og Marianne – så tilbage i 2017, et stort potientiale i lokalerne på Strandvejen – og ikke mindst at få deres koncept iGym til Fredericia. Efter at Thomsen biler gik konkurs, og lokalerne ved lystbådhavnen dermed stod tomme, var de hurtige til at beslutte sig, og fik en aftale i stand med ejeren af lokalerne. Efter nogle måneders hårdt arbejde med indretning, og valg af de rigtige maskiner, slog iGym dørene op for det nye – og ikke helt almindelige fitnesscenter.

Medlemstilgang har været forrygende

Medejer af iGym – Sascha Bjerregaard – fortæller til DanmarkC TV, at medlemstilgangen har været forrygende i de første godt seks måneder. Faktisk er tilgangen af medlemmer overgået forventningerne, og centeret har derfor nået sit mål om medlemstal, langtid for forventet. –

“Vi er allerede flyvende med vores iGym-center i Fredericia, og det er helt vildt”- fortæller medindehaver Sascha Bjerregaard til DanmarkC TV,  og fortsætter – ” Vi har ansat de helt rigtige piger til at drive centeret, og de forstår virkelig at give medlemmerne det de kommer efter”.

Maskiner der tænker selv

Når man besøger iGym på Strandvejen, møder man en spændende verden af nytænkende – og ikke mindst selvtænkende træningsmaskiner. Udstyret er forbundet til en computer, der løbende tilretter træningsforløbet, således belastningsvægten løbende øges i takt med at musklerne opbygges. Samtidig vejleder maskinerne medlemmet under træningen, således at træningen bliver så optimal som mulig.

iGym Fredericia viser på deres facebook site videoer, hvor medlemmer fortæller deres oplevelse af det selvtænkende træningsudstyr.

Blandt videoerne finder man en lokal brandmand, der fortæller følgende om de inteligente maskiner.:

iGym fredericia åbnede 2. december 2017, og har ud over centeret i Fredericia også iGym i Viborg. Centrene er hurtigt blevet til stor succes, og om kort tid åbner endnu et iGym-center. Det nye center åbner i Esbjerg og bliver det første i rækken, der bliver drevet som franchise.