LOKALSPORT

Nyt ansigt i spidsen for Fredericia Triathlon Team

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Generalforsamling bød på prisoverrækkelse, formandsskifte og nye bestyrelsesmedlemmer

Fredericia Triathlon Team har fået en ny formand. Carsten Olesen overtog posten ved generalforsamlingen i torsdags, hvor der også var prisoverrækkelse og valg til bestyrelsen.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Aftenen startede med en hyldest til Tanja Vinter-Bjerg, der modtog prisen som “Årets Triatlet” fra Triathlon Danmark. En velfortjent anerkendelse af hendes flotte præstationer i 2023.

Tanja Vinter-Bjerg, med prisen for “Årets Triatlet” ved det nationale forbund – Triathlon Danmark. Foto: Fredericia Triathlon Team

Opfordring til at hjælpe ved Royal Run
Efterfølgende opfordrede bestyrelsen alle medlemmer til at melde sig som frivillige hjælpere ved det kommende Royal Run i Fredericia.

En opfordring, der også gælder for borgere i Fredericia og omegn, der ikke er medlemmer af klubben. Tilmelding kan ske via klubbens hjemmeside.

Carsten Olesen valgt som ny formand
Efter de formelle punkter på dagsordenen var det tid til at vælge en ny formand, da Carsten Andersen ikke genopstillede. Carsten Olesen var eneste kandidat og blev derfor valgt uden modkandidater.

– Da jeg startede i klubben for cirka fem år siden, var dette ikke min plan – men nogle gange udvikler tingene sig hurtigt. Det er nogle store sko at fylde ud, da den afgående formand har siddet på posten i 16 år, men jeg glæder mig utroligt meget til at tage fat på de fremtidige opgaver sammen med bestyrelsen, siger Carsten Olesen i pressemeddelelsen.

Struktureret tilgang og plads til alle
Carsten Olesen lægger vægt på sin strukturerede tilgang og et fokus på at skabe en klub med plads til alle.

– Fredericia Triathlon Team er en klub hvor der er plads til alle, og det tror jeg også på. Her skal være plads til unge og ældre, motionisten der er her for det sociale – og atleten der har mål og planer, og en mere struktureret tilgang til træningen. Slutteligt tror jeg på transparens og gennemsigtighed igennem kommunikation som ledelsesværktøj, så det kommer klubbens medlemmer nok til at mærke i den nærmeste fremtid, lyder det fra Carsten Olesen i meddelelsen.

Udover den nye formand blev Emilie Vejby Mott valgt ind i bestyrelsen, mens Charlotte Boye og Henrik Thomsen blev genvalgt. Glen Leonhard og Helle Hygum blev valgt som henholdsvis første og anden suppleant.

Den nye bestyrelse holder sit første møde snarest, hvor de skal konstituere sig og planlægge for fremtiden.