FREDERICIA

Nye ungdomsboliger i Kanalbyen står klar

Mandag d. 30. august kl. 14.00-16.00 fejrer Boligkontoret Fredericia indvielsen af deres seneste nybyggeri i Kanalbyen: Oldenborghus

Mandag d. 30. august kl. 14.00-16.00 fejrer Boligkontoret Fredericia indvielsen af deres seneste nybyggeri i Kanalbyen: Oldenborghus, hvor første del – 26 af 40 spritnye ungdomsboliger – nu står klar til at tage imod unge studerende. De sidste 14 ungdomsboliger står klar i december.

En spritny ungdomsbolig et stenkast fra Lillebælt og med fælles tagterrasse til 3800 kr./mdr. + forbrug.

Det er, hvad der venter de unge, der på næste mandag – d. 30. august kl. 14.00-16.00 – bliver budt velkommen af Boligkontoret Fredericia med en officiel indvielse samt pølsevogn, sodavand og taler.

Alle interesserede er velkomne på dagen til ved selvsyn at se en af de spritnye ungdomsboliger og gratis skrive sig op til en af dem.

Apoteker-elev flyttet til Fredericia

En af dem, der allerede har fået en ungdomsbolig i Oldenborghus er Abed Al-Jorani, der er elev på Fredericia Apotek:

“Jeg søgte en ungdomsbolig i Oldenborghus, fordi jeg har hørt rigtig godt om området og byen fra mine kolleger. Indtil nu har jeg hver dag pendlet fra Herning til Fredericia og mit job på byens apotek, så det er naturligt at flytte tættere på”, fortæller 22-årige Abed Al-Jorani.

Nu 174 ungdomsboliger

“Vi er glade for også at kunne tilbyde spritnye ungdomsboliger som dem her i Kanalbyen. I alt har Boligkontoret Fredericia nu 174 ungdomsboliger, efter vi for få uger siden overtog administrationen af 31 ungdomsboliger i Kraches Gaard”, fortæller direktør Finn Muus, Boligkontoret Fredericia.

Han og Boligkontoret Fredericias øvrige ansatte ser frem til at rigtig mange unge mennesker og måske deres forældre kigger forbi til indvielsen af Fredericias nyeste og nok bedst beliggende ungdomsboliger.