DanmarkC TV

Home FREDERICIA Ny leder i Fredericia Idrætscenter
Ny leder i Fredericia Idrætscenter

Ny leder i Fredericia Idrætscenter

0

Ny leder i Fredericia Idrætscenter

 Den 1. oktober starter Lars Landry Lynge som leder af Sport & Event i Fredericia Idrætscenter

Lars Landry Lynge overtager Torben J. Pedersens funktion i Fredericia Idrætscenter(FIC), da Torben har valgt at søge nye udfordringer efter godt 10 år i idrætscenteret.Billede goddag til lars

”Torben har leveret en meget stor indsats og har været en væsentlig aktør i FICs udviklingsproces. Vi er meget taknemlige for hans indsats og ønsker ham det bedste fremover”, siger centerdirektør Bent Bjerre Jørgensen.

Lars Landry Lynge får ansvaret for at drive og udvikle hal- og bowlingområdet samt FICNESS- og sundhedsområdet. Desuden får Lars ansvaret for FICs samlede markedsføring og samspillet med MadsbyParken.

IMG_5957”Med ansættelsen af Lars er målet, at FIC får etableret et endnu bredere og tættere samarbejdet med byens erhvervsliv, og at den udadrettede indsats får mere vægt, end den har i dag”, fortæller Bent Bjerre Jørgensen.

Lars kommer med en solid erfaring fra forskellige lederjobs ved Sportmaster. I dag er Lars butikschef for Sportmaster, Fredericia. Han har derigennem fået et stort netværk til idrætslivet og erhvervslivet i Fredericia.

Lars bor i Fredericia, er 41 år og gift med Merete. Sammen har de 2 børn.