FREDERICIA

Ny koordinator skal sætte skub i det lokale foreningsliv

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Mikal Korsgaard Larsen skal styrke foreningslivet og udvikle teatrets skoletjeneste i Fredericia

Fredericia Teater og Fredericia Kommune har ansat Mikal Korsgaard Larsen som ny koordinator for foreningen Vores Fredericia Teater. Mikal Larsen skal være med til at styrke det lokale foreningsliv og fastholde den positive udvikling i teaterforeningen.

Mikal Korsgaard Larsen (Foto : facebook)

”Mikal har en energi, handlekraft og drive, der vil være utrolig gavnligt for foreningen. Hans gode idéer og den interesse, han ligger i foreningen og skabelsen heraf, vil også være noget vi godt kunne bruge både i Vores Fredericia Teater og i udviklingen af skoletjenesten”, fortæller Søren Møller, teaterchef, Fredericia Teater.

Mikal Korsgaard Larsen skal være med til at realisere Vores Fredericia Teaters formål om at omdanne lokale frivillige ressourcer til gavn og glæde for både lokalbefolkningen, byudviklingen og det fremtidige teater. Derudover skal han være drivkraften i forhold til at skabe opbakning til forestillinger og øvrige aktiviteter under teatret, så de bliver synlige gennem blandt andet events og installationer.

”Mikal bliver også en meget vigtig ressource i forhold til at få realiseret byrådets ambitioner om at udvikle eksisterende uddannelser og tiltrække nye uddannelser til Fredericia Kommune. Her skal vi have fokus på at udvikle nye uddannelser sammen med Fredericia Teater, Den Danske Scenekunstskole, andre uddannelsesinstitutioner og det relevante erhvervsliv”, siger Pernelle Jensen, formand for Uddannelsesudvalget.

En vigtig opgave for Mikal Korsgaard Larsen bliver også udviklingen af Fredericia Teaters skoletjeneste og sikre et tættere samarbejde med folkeskolerne og ungdomsuddannelserne i kommunen. Her vil Mikal kunne trække på sine erfaringer somunderviser på “Musical På Mellemtrinnet” på Kristinebjergskolerne og som instruktør på “YoungStars”.

Mikal Korsgaard Larsen er uddannet musicalperformer ved Musicalakademiet Fredericia og reserveofficer i hæren. Mikal startede den 1. august 2018 og ansat foreløbigt i et år.

Fakta om Vores Fredericia Teater

Fredericia Teater vil med venneforeningen Vores Fredericia Teater skabe et folkeligt ambassadørkorps i Fredericia. Venneforeningen vil være en platform for et kreativt miljø, hvor nye samarbejdsrelationer, nye fællesskaber og nye ideer skabes. Målet er at skabe en ny sammenhængskraft mellem det professionelle, det frivillige og det folkelige.