Home FREDERICIA Ny koncernchef for Social og Handicap
Ny koncernchef for Social og Handicap

Ny koncernchef for Social og Handicap

0

Tirsdag den 6. april startede Henriette Korf Graversen som ny koncernchef for Social og Handicap

Social og Handicap har fået en ny koncernchef. Henriette Korf Graversen kommer fra en stilling som områdechef for Supplerende Sociale indsatser i 

Beskæftigelses- og socialforvaltningen i Odense Kommunekommer, hvor hun har fået en stor og bred erfaring med området. Henriette er uddannet cand.mag. og har 12 års ledelseserfaring. 

”Vi gælder os meget til at byde Henriette velkommen og til at have hende i spidsen for Social og Handicap, som nu skal samles til en enhed igen. Henriette bliver også en styrkelse af koncernledelsen, hvor Social og Handicapområdet igen vil blive stærkt repræsenteret”, fortæller Yelva Jensen, koncerndirektør for voksen- og ældreområdet.  

Henriette Graversen startede på sit nye job tirsdag den 6. april 2021. 

”Jeg glæder mig til at være med til at skabe gode velfærdsløsninger, for jeg lægger stor vægt på at skabe synergier mellem forskellig fagligheder og lovgivninger, hvor målet er at skabe en fælles tilgang til borgerne med afsæt i, at borgerne i videst muligt omfang skal mestre eget liv”, siger Henriette Korf Graversen. 

Privat bor Henriette i Kolding med sin mand. 

Samling af Social og Handicap

Fra 1. januar 2021 er handicapområdet igen blevet samlet med socialområdet under en paraply – Social og Handicap. Det giver mening fordi flere borgere har udfordringer med både handicap og f.eks. et misbrug. Der vil fortsat være et tæt samarbejde med beskæftigelsesområdet og fokus vil være på at få flere ind i fællesskaber, så flest muligt oplever at være noget for nogen. 

.

.