FREDERICIA

NY FORPAGTER TIL CAFE PÅ ØSTERSTRAND ER UDPEGET

Café Østerstrand har fået ny forpagter
Ny forpagter er klar til at overtage caféen på Fredericias populære og børnevenlige badestrand

Når caféen på Østerstrand åbner i maj bliver det med en ny forpagter, og et nyt koncept med bl.a. frisklavede sandwich. Den nye forpagter hedder Stefan Kabel, og han glæder sig til at komme i gang.

“Jeg har fulgt udviklingen i Fredericia og på Østerstrand, og jeg er glad for at få den her unikke mulighed for at skabe et nyt koncept i caféen. Vi glæder os til at åbne caféen og servicere strandens og byens gæster”, siger Stefan Kabel.

Hele Østerstrand har gennemgået en spændende udvikling gennem de sidste år, som trækker mange mennesker til stranden året rundt. Cirkelbroen er blevet et meget større tilløbsstykke end forventet. Selv i dårligt vejr, er den nye cirkelbro på Østerstrand udflugtsmål for rigtig mange fredericianere. Livet på stranden giver grobund for at have en café, der har åbent året rundt. Derfor planlægger Stefan Kabel også at holde caféen åben hele året.

Selve området ved caféen er blevet udvidet og fornyet med ny belægning på træterrassen. Inden forpagteren overtager caféen på Østerstrand, vil caféen blive malet indendørs, og en del af inventaret blive fornyet, så den er klar til en ny sæson fra den 1. maj.

“Vi ser frem til, at Stefan og hans gode folk slår dørene op, så byens borgere kan komme på café på Østerstrand igen. Vi synes også, at det er rigtig spændende, at Stefan planlægger, at caféen skal være åben hele året. Det håber vi, at strandens gæster vil tage godt imod”, siger Jacob Degn Larsen, leder af Ejendomsafdelingen.

Den nye forpagter er 33 år og driver i forvejen restauranten Tacos i Danmarksgade.
Der var fem ansøgere til forpagtningen af caféen på Østerstrand.