Home Ny forpagter af Fredericia Golf Clubs Café
Ny forpagter af Fredericia Golf Clubs Café

Ny forpagter af Fredericia Golf Clubs Café

0

Bestyrelsen for Fredericia Golf Club kan nu offentliggøre, at der netop er indgået forpagtningsaftale med Pernille Jul Nielsen fra Din Madpartner.

Erik Ipsen, formand for Fredericia Golf Club udtaler: ”Det er en yderst tilfreds bestyrelse, som kan meddele, at virksomheden Din Madpartner overtager driften af Fredericia Golf Clubs Café samt tilhørende lokaler. Vi har lagt meget vægt på at indehaveren af Din Madpartner Pernille Jul Nielsen har 7 års erfaring med drift af golfcafé. Pernille har tidligere været indehaver af Restauranten i Vejle Golf Club og kender derved tilværelsen i en golfklub særdeles godt. Vi ser yderligere en stor fordel i den daglige hjælp og assistance som Din Madpartneres centralkøkken i Skærup kan yde Cafédriften i Fredericia Golf Club.”

Pernille Jul Nielsen, Indehaver af Din Madpartner udtaler: ”Jeg har siden min tid i Vejle Golf Club savnet livet i og omkring en golfklub rigtig meget og glæder mig derfor til at komme i gang med opstart af Café Clava i Fredericia Golf Club. Jeg har ansat en dygtig bestyrer Sarah Lauridsen til at stå for driften af Café Clava. Sarah får kyndig hjælp til køkkenet af kokke fra Din Madpartner og supporteres i øvrigt med kræfter derfra. Jeg håber, at I vil tage rigtig godt imod Sarah samt den øvrige stab.”

Din Madpartner ved Pernille Jul Nielsen overtager formelt faciliteterne d. 15. marts 2021.