FREDERICIA

Ny Direktør for Familie, Børn og Læring i Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Karen Heebøll vender tilbage til Fredericia Kommune som direktør

Den 1. august kan Fredericia Kommune byde velkommen til Karen Heebøll som ny direktør for Familie, Børn og Læring. Karen Heebøll har tidligere været direktør for Pleje, Sundhed og Arbejdsmarked i Fredericia Kommune i 3½ år frem til 2014 og vender nu tilbage efter en række lederstillinger, senest som administrerende direktør for Sundhedsforvaltningen i Odense Kommune.

Karen Heebøll har også haft stillinger som Universitetsdirektør ved Syddansk Universitet og På Tværs-direktør i Ikast-Brande Kommune. Kommunaldirektør Thomas Jaap udtrykker sin glæde over ansættelsen:

– Jeg glæder mig til samarbejdet med Karen Heebøll, som kommer med en solid, kompetent og ledelsesmæssig stærk erfaring på det strategiske niveau i forhold til den borgernære velfærd. Med ansættelsen af Karen har vi nu en fuldtallig direktion, siger han.

Borgmesterens begejstring

Borgmester Christian Bro er også tilfreds med, at Karen Heebøll vender tilbage til kommunen:

– Det glæder mig, at det er lykkedes os at få en gammel kending tilbage til Fredericia Kommune. Det, at hun allerede kender til Fredericia Kommune, er en styrke – både i forhold til hendes opstart, men også i forhold til det, der gør Fredericia særlig, som vores unikke historie, natur og placering ved Lillebælt, siger borgmesteren.

Fokus på børnefamilierne

Som direktør for Familie, Børn og Læring skal Karen Heebøll være med til at gøre Fredericia Kommune til børnefamiliernes førstevalg og styrke det tværfaglige arbejde på børne-, skole- og familieområdet. Hun skal sammen med resten af direktionen sikre den strategiske udvikling af kommunen.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til Fredericia Kommune, som jeg kender som et sted, hvor der er visioner, vilje og muligheder for at indfri kommunens potentialer. Og så glæder jeg mig især til at arbejde med børne- og ungeområdet med den store betydning, det har for mange. Her skal vi sammen omsætte den nye børne- og ungepolitik til handlinger og medvirke til, at Fredericia er børnefamiliernes førstevalg. Det skal alt sammen ske i et stærkt fællesskab mellem byråd, medarbejdere og borgere,” siger Karen Heebøll.

Karen Heebøll starter i sin nye rolle den 1. august 2024. Hun bor i Strib, har tre voksne børn og er gift med Steen Vinderslev, kommunaldirektør i Middelfart. Borgmester Christian Bro ser ingen problemer i denne forbindelse:

– Det anser jeg ikke for et problem, da det ikke er anderledes end sidst Karen var ansat. Jeg er sikker på, at Karen er i stand til at adskille sit professionelle og private liv, siger han.