FREDERICIA

Ny Danmarksmester fra Fredericia Triathlon Team

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Carsten Olesen fra Fredericia Triathlon Team hurtigst over stregen i sin aldersgruppe

Lørdag d. 11. Maj afholdt Triatlon Danmark en stribe Danmarksmesterskaber i Ringe: Aquatlon for AG, SuperSprint for elite, en afdeling af DM Ungdom Draft Serien og DM MIXED Relay for AG, Ungdom og Elite.

Aquatlon for AG, er 1.000 meter svømning efterfulgt af 5 km. løb, og AG står for “Age Group” og henviser til voksne – ikke professionelle – atleter over 18 år, i deres respektive aldersgruppe.

I årets udgave af Danmarksmesterskabet kom Carsten Olesen fra Fredericia Triathlon Team hurtigst over stregen i sin aldersgruppe, og har nu titlen af Danmarksmester i Aquatlon AG(45-49)

For AG(50-54) fik Carl Henrik Nielsen, også fra Fredericia Triathlon Team, ind på en fornem 3. plads i et stærk felt.

Fredericia Triathlon Team stillede også op med et Mixed-Relay hold, hvor hver af deltager efter hinanden skulle gennemføre distancen 225 meter svømning, 6,7 km cykling og til sidst 1,2 km løb. Carsten Olesen, Maria Dorthea Nielsen og Carl Henrik Nielsen havde dannet et hold, men endte desværre lige ude for podiet på en samlet 4 plads.

DM Draftserien for aspirant er ligeledes godt igang. Sidste weekend hed det super League I Ganløse hvor der blev kørt 3 heat. Her kom Vigga på podiet på en 1. Plads i set samlede Race samt hurtigste tid samlet i skift. I denne weekend var det så i Ringe det gik løs. Her blev der kørt den “almindelige” samt Mixed Relay. Fredericia kunne desværre ikke stille et rent FTT hold i Ungdom men så er der jo fedt at andre klubber kan supplere med atleter. En flot teamånd at atleterne kan lave hold på tværs af klubberne og give den gas.

Vigga fik endnu en podie plads og havde dagens 2. Hurtigste skift og en 1. Plads på racet. Alberte Kjær kom ind på en flot 3. Plads