Pressemeddelelse

Ny chef for Familie og Sundhedsfremme

Udgivet af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det er et velkendt ansigt, der vender tilbage til Fredericia Kommune som ny chef for den nye afdeling Familie og Sundhedsfremme

Fredericia Kommune har ansat Janne Thiel Doctor som kommunens nye chef for den nyoprettede afdeling Familie og Sundhedsfremme. Janne er kendt i organisationen, da hun tidligere har været ansat i Fredericia Kommune, som afdelingsleder på Kobbelgården.

”Jeg glæder mig på hele organisationens vegne rigtig meget til samarbejdet med Janne. Det er altid en fornøjelse, når dygtige folk vender tilbage til Fredericia Kommune. Vi ser frem til at få en meget erfaren og kompetent chef til det chefområde, som er så vigtigt for børn, unge og familier. Med Janne ved roret får vi sat meget mere fokus på sundhedsfremme fra de allertidligste barnsben”, siger direktør for Velfærd, Mette Heidemann.

Den nye direktør for Familie, Børn og Læring glæder sig også til at kunne byde Janne velkommen.

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Janne, ikke mindst med de erfaringer, hun har med tværgående samarbejder fra hendes nuværende job. Det var også meget tilfredsstillende at opleve den brede interesse for stillingen i ansættelsesforløbet”, siger Karen Heebøll, kommende direktør for Familie, Børn og Læring.

Janne kommer fra en stilling som leder på familieområdet i Kolding Kommune, og hun glæder sig til at komme tilbage til Fredericia Kommune.

”Jeg glæder mig til at komme tilbage og være med til at opbygge en ny afdeling og skabe sammenhæng ikke blot i den nye afdeling men også på tværs af organisationen. Og så glæder jeg mig til at være med til at udvikle nye tiltag, som kommer familier, børn og unge til gode”, siger Janne Thiel Doctor.

Janne bor i Kolding med sin mand. Hun er mor til fire børn, hvoraf to stadig bor hjemme, samt et barnebarn.

Janne starter som chef for Familie og Sundhedsfremme den 1. august 2024.