MEDDELSER

Ny Blå Flag strand i Fredericia

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Strandløver og badenymfer i Fredericia og omegn kan godt begynde at glæde sig. Søndag den 15. juni kl. 13-15 indvies en ny Blå Flag strand ved Hyby strand med spændende vandaktiviteter for alle

Badesæsonen er allerede godt i gang på vores strande, og denne sæson har Fredericia fået endnu en Blå Flag strand, som er den fjerde i rækken af badestrande med det internationale kvalitetsstempel. Foruden Hyby Strand vejrer det blå flag ved strandene på Trelde Næs, Østerstrand og Skærbæk Strandpark.

 Klar til badesæsonen

Den nye strand er gjort klar til badesæsonen. Toiletbygningen ved stranden er forsynet med opslagstavler og plakater, der er rejst en ny flagstang, affaldsspande til sortering af affaldet er sat op, og terrassen har fået en overhaling med hæksaks og trimmer.

”Vi er stolte over at kunne tilbyde vores borgere og turister endnu en badestrand, hvor der gøres en særlig indsats for miljø, sikkerhed og gode oplevelser ved vandet”, siger Christian Bro, formanden for Miljø- og Energiudvalget.

På søndag hejser han, sammen med Astrid E. Jørgensen fra Friluftsrådet i Trekantområdet, det Blå Flag ved Hyby Strand.

Naturvejleder, dykker og TV vært i de to serier “Under overfladen” og “Under åben himmel”, Ulrik Westphal, indvier os i den spændende verden, som findes i Lillebælt. Gå på opdagelse på det lave vand og find liv under vandoverfladen. Du kan låne waders, vandkikkert og rejenet.

Så husk badetøjet og håndklæde på søndag den 15. juni kl. 13 ved Lillebælts Allé 18 D.

Fakta om Blå Flag Strand

 

  • Badesæsonen løber fra 1. juni til 1. september
  • Du har mulighed for sortere dit affald
  • Du finder informationer om Blå Flag
  • Der arrangeres forskellige aktiviteter ved vandet i løbet af badesæsonen
  • Du finder opslag om sikkerhed, dyre- og plantelivet og strandaktiviteter for børn
  • Vandkvaliteten undersøges løbende og offentliggøres på Blå Flag strandene og på kommunens hjemmeside.