FREDERICIA

Ny babycafé i Taulov åbnede dørene for forældre og babyer

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Tavlhøj byder velkommen til et nyt fællesskab for småbørnsfamilier

En ny babycafé er åbnet på Tavlhøj i Taulov, og interessen har været overvældende. Caféen tilbyder et trygt og hyggeligt rum for mødre og fædre med babyer mellem 0 og 18 måneder, hvor de kan mødes, dele erfaringer og få faglig inspiration.

– Det er generalprøve i dag, vi har ikke haft det før, så vi var meget spændte, og jeg tror, at det er 14 mødre og fædre, der er kommet med deres babyer i dag, siger en af de frivillige ildsjæle bag caféen, Alice.

Et fællesskab for tilflyttere og lokale

En af de frivillige, en tilflytter til Fredericia, fortæller om sin motivation for at engagere sig i babycaféen:

– Jeg er ny tilflytter i Fredericia, og syntes, at jeg skulle have skabt mig nogle nye bekendte, et nyt netværk, og tænkte, at et frivilligt arbejde kunne være en god indgangsvinkel, fortæller Alice.

– Det går ud på, at mødre og fædre med deres babyer mellem 0 og 18 måneder kan komme og være sammen i et par timer. Og så har vi hver gang en fagperson, som kommer og fortæller, lyder det fra Caféansvarlig Alice. Foto: DanmarkC TV

Babycaféen afholdes hver anden uge og byder hver gang på et nyt tema med en fagperson, der deler viden og giver inspiration til alt fra leg og massage til ernæring og sundhed.

På lørdag sender DanmarkC TV et tv-indslag om den nye babycafé i Taulov.