LOKALMUSIK

Nu kan du få den længe savnet skrammelrock på flaske

Det fredericianske skrammelrockorkester Padlock Chain står bag en ny pilsner – lige til løgnhalsen, skrighalsen, podepindhalsen og citronmånen.

De uofficielle jyske mestre i skrammelrock, Padlock Chain, har i samarbejde med Fredericia Brewpub skabt ”Skummende Skrammelrock” – orkestrets helt egen pilsner. Den kan fra fredag den 5. marts 2021 klokken 14 købes ud af huset hos Fredericia Brewpub, Gothersgade 51 i Fredericia.

De fire bandmedlemmer har sammen med brygger Alex Bach Kristensen prøvesmagt og udviklet sig frem til den perfekte smag.Det har taget nogle måneder at få den helt på plads. Men nu er den der. Og bandet er begejstret.

Unik smag – ligesom musikken

”Skummende Skrammelrock er formentlig den bedste øl, vi nogensinde i hele vores liv har fået i dag,” siger guitarist Lars Dreymann.

Pilsneren er lys uden at være bleg. Skummende uden at sprøjte.Sød uden at være kvalm.

”Smagen er kalibreret til nydelse sammen med citronmåne, som vi i Padlock Chain jo er meget glade for. De to fungerer perfekt sammen,” siger bassist Kenneth Madsen.

Undervejs i udviklingen og brygprocessen har Padlock Chain sørget for, at tankene hos Fredericia Brewpub er blevet velsignet med skrammelrock. Simpelthen ved at spille for øllen, mens den gærede.

”Og hvis man hører rigtig, rigtig, rigtig, rigtig, rigtig godt efter, når man knapper kapslen af, kan man faktisk et kort øjeblik høre lidt rock fra flasken. Især hvis der er nummer otte eller ni, man knapper op,” siger forsanger Peter Friis Autzen.

Ølbrygger glad for samarbejdet

Alex Bach Kristensen har nydt samarbejdet med det lokale rockband.

”Det er første gang, at jeg har skullet kalibrere en øls smag efter hensyn til både rock og citronmåne. Men det er lykkedes, og selskabet med gutterne har ikke været så slemt, som man kunne frygte,” siger han.

Allerede inden de første flasker Skummende Skrammelrock sælges fra Fredericia Brewpub, har pilsneren fået et øgenavn: Brøleabe.

Fredericia Brewpub har for tiden åbent én gang om ugen, nemlig fredag fra klokken 14 til klokken 18. Den nye Padlock Chain-pilsner får premiere fredag 5. marts – præsenteret med et slagtilbud: Køb fem og få en ekstra med til normalpris. Så er der også en til naboen.

.

.https://danmarkc.tv