FREDERICIA

Nu kan du blive forpagter af ishuset i legeparken

Forpagtningen af kiosken i en af områdets mest populære familieattraktioner, er snart ledig

Fredericia Kommune søger en forpagter der kan være klar til den 1. januar 2023. Med en nyrenoveret legepark og et stort antal besøgende, er der spændende muligheder for en forpagter af kiosken.

Nedenfor finder du informationsmateriale om forpagtningen samt nogle tilhørende bilag..

Madsby Legepark er en familievenlig legepark, som netop har gennemgået en stor renovering af legefaciliteter og dyreområder. Der er gratis adgang hele året rundt, og parken har et årligt besøgstal på ca. 400.000 gæster. 

Madsby Legepark er en del af Madsbyparken, som er et 80 hektar stor bypark i Fredericia. Madsbyparken indeholder Fredericia Idrætscenter, Den Historiske Miniby, Monjasa Park og et stort grønt areal derimellem, som bl.a. indeholder Danmarks første mountainbike- og paraspor.

Forpagtningskontrakten løber 3 sæsoner, med mulighed for at lave en forlængelse på yderligere 2 sæsoner – med genforhandlingsret. Kontrakten er gensidigt uopsigelig i et år efter indgåelsen, herefter vil der være en 6 måneders opsigelsesfrist fra forpagters side.

Overordnet ønsker vi at finde en forpagter, der:

  • ser muligheder i området og er proaktivt tænkende 
  • kan matche det høje aktivitetsniveau, der er i Madsby Legepark
  • kan tilbyde attraktive tilbud til Madsby Legeparks mange forskellige gæster. Der skal altid tilbydes et sundt alternativt.
  • vil understøtte og være med til at skabe endnu mere liv og aktivitet i Madsby Legepark

Er man interesseret så er budfristen den 1- september 2022 klokken 12.00.