LOKALSPORT

Nu er det igen tid til LADIES MUD RACE Dark Edition den 7. marts 2023 i Fredericia

Af Steen Knudsen

Få én på opleveren; lys, ild og farver – 5,0 km mørke løb i Hannerup, med opbyggede og naturlige forhindringer

Velkommen til Ladies Mud Race!
Tirsdag den 7. marts kl. 19 er Firmaidrætten klar med Ladies Mud Race Dark Edition, som er et aften / mørke løb i Hannerup Skov.

“Synes du ligesom os, at tiden til Ladies Mud Race i september er lang, har vi her et oplevelsesløb i bulder mørke.” skriver Firmaidrætten udfordrende.

Er du klar til, et løb der kommer til at påvirke alle dine sanser?

Mud Race er løb på stier og off track i buldrende mørke, nogen steder vil fakler, blafrende vise vej for de små lyskegler (deltagere med pandelamper).

Med Firmaidrætten, Fredericia, er der garanteret den perfekte afvikling. DMI fortæller allerede nu om kuldegrader og måske sne. Det afholder næppe rigtige Ladies fra at deltage!

Ladies Mud Race skriver levende på deres hjemmeside:
“Lyskeglerne stopper op, der er noget som forhindrer dem I at komme videre. Lyskeglerne søger at komme forbi, og det lykkedes ved fælles hjælp. Med pandelamper og knæklys skal der tilbagelægge ca. 5 km i bælgmørke.” skriver Ladies Mud Race.

DanmarkC TV var med i 2022 og det er vi også i 2023

Den smalle rute i skoven bliver synlig når forskelligt lys viser vejen. Midt i skoven møder lyskeglerne en forhindring som skal forceres. Lys, ild og farver vil fylde skoven, blandet med småhvin og gisp.

Der vil være naturlige og bygget forhindringer der skal forceres på ruten, der for det meste er som et single track. Der vil være oplevelser med LYS, ILD og FARVER

Over 7000 gange har en Ladie, krydset målstregen, til et af vores mørkeløb kun for kvinder.
Ladies Mud Race Dark Edition arrangeres i 2023 i 5 byer landet over, og deriblandt er Fredericia.

Fakta
Ladies Mud Race kan prøves i forskellige udgaver hele året, hovedløbet Ladies Mud Race ligger en weekenddag i september og oktober
Vores mørke udgave Dark Edition, ligger en hverdags aften, i marts måned.

Tilmelding og mange flere oplysninger HER.

Kilder: Fag&Firma, Ladies Mud Race.