DanmarkC TV

Home FREDERICIA Normeringer i topklasse til Fredericia mindste børn
Normeringer i topklasse til Fredericia mindste børn

Normeringer i topklasse til Fredericia mindste børn

0

Der har gennem en årrække været investeret massivt i et løft af 0-5 års området i Fredericia. Fredericia Kommunes normeringer ligger på et flot niveau, og forældretilfredsheden er høj.  
Vi har i budget 21 fortsat investeringerne i vores mindste børn og fremrykket finansiering, så der allerede fra 2021 indføres minimumsnormeringer på institutionsniveau i hele kommunen.

Mandag den 26. oktober har Økonomiudvalget frigivet midler fra budget 21, der sammen med midler fra finansloven gør vi nu kan ansætte yderligere 22 nye voksne til vores mindste børn. 
fordelingen  af ansættelserne følger vores sædvanlige fordeling med 70 % uddannede pædagoger og 30% medhjælpere. 
Vi frigiver midlerne nu, så vi kan ansætte med start omkring 1. januar 2021. 

”Det er så dejligt at alle byrådets partier er med til at sikre vi får minimumsnormeringer helt ude i hver enkelt institution fra 2021, dertil skal ligges PAU-elever der ikke er talt med i normeringen, så jeg er en glad og stolt formand for Børne og Skoleudvalget udtaler Ole Steen Hansen”. 

Faktaboks
Minimumsnormeringer i Fredericia Kommune opgøres ud fra en betragtning af, at der minimum skal være én voksen pr. 3 børn på 0-2 års området og én voksen pr. 6 børn på 3-5 års området, og det er kun pædagogisk personale, der medregnes i opgørelsen.