FREDERICIA

Nomineret igen: Fredericia har danmarks bedste brugtvognsforhandler

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Autoawards kårede i 2019 Kraft Biler som landets bedste brugtvognsforhandler – nu er forhandleren igen nomineret for årene 2020 og 2021 – og samtidig er Kraft Service nomineret som en af landets bedste

Der gik glædesrus i den, da Jon Slot fra Kraft BIler i Snoghøj ved Fredericia, i 2019 gik på scenen ved Autoawards i Cirkusbygningen i København, for at modtage en statuette som bevis på at være medindehaver af landets bedste brugtvognsforretning.

Det er ikke første gang af Kraft biler er havnet i toppen af danske brugtvognsforhandlere. To gange før, har kraft biler været nomineret og været blandt landets fem bedste brugtvognsforhandlere, og nu kan de glæde sig over nomineringen for både 2020 og 2021. Det står nu fast, efter at Autoawards nu har offentliggjort hvilke fem brugtvognsforhandlere, der ligger i den absolutte top i Danmark.

Jon Slot Hansen, der er medindehaver af Kraft Biler, siger til DanmarkC TV, at det er svært ikke at være stolt over, at han og personalet der hver dag knokler for at yde den bedste service, nu igen bliver belønnet for den hårde indsats.

I kategorien Årets Brugtvognsforhandler finder man ud over Kraft Biler også Sand Jensen Automobiler, Lindholm Biler, Bjarne Nielsen, og Bilhuset Laursen.

Også Kraft Service nomineret som landets bedste

Som en ekstra overraskelse for personalet og folkene bag Kraft Biler, blev de tidligere på ugen også orienteret om, at virksomhedens værksted – Kraft Service, også er nomineret som et af landets fem bedste værksteder. Kraft Service har tidligere været nomineret og været i blandt landets fem bedste værksteder, og nu er de altså igen tilbage med en stor chance, for at komme tilbage på podiet.

Det glæder medindehaver hos Kraft BIler, Jon Slot Hansen. “Vi møder ind på arbejde hver dag, for at gøre en forskel for vores kunder, og det giver bare en rigtig skøn glæde, at vi nu kan se at vi lykkes med vores ihærdighed.

I kategorien Årets Autoværksted, finder man ud over Kraft Service også Foldby Autoteknik, Au2rep, Autohjørnet og AutoCenter København.

Autoawards sætter fokus på evaluering og nytænkning

I en branche, hvor der sker store forandringer med stor hast og i takt med den teknologiske udvikling, er det nødvendigt med løbende evaluering og nytænkning. Derfor er Auto Awards formål at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bil- autobranchen i Danmark, der netop gør en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen. Auto Awards statuetterne gives derfor til den virksomhed, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet inden for en given kategori.

Hvem der render med æren og statuetterne, afsløres tirsdag den 23. november i Cirkusbygningen i København.