Home FREDERICIA NETTO er på vej til Taulov – Åbner Ultimo juni 2021
NETTO er på vej til Taulov – Åbner Ultimo juni 2021

NETTO er på vej til Taulov – Åbner Ultimo juni 2021

0

Taulovborgere kan se frem til, at en spritny NETTO butik slår dørene op ultimo juni 2021. Dermed bliver den nye dagligvarerbutik, direkte konkurrent til fakta

(Se tv-indslag, nederst i artiklen.)

DanmarkC TV kan nu løfte sløret for, at aftalen om etablering og opførsel af en ny NETTO dagligvarerbutik på Adelvej i Taulov, nu er faldet på plads. Dermed kan borgere i Taulov se frem til dagligvarerbutik, lige ved siden af fakta.

Har ventet i godt to år, på at kunne sætte spaden i jorden

Beslutningen om at bygge en NETTO butik på Adelvej i Taulov, har været flere år undervejs. Tegningerne til butikken lå klar for to år siden.

“Ønsket fra NETTO om at bygge på Adelvej, krævede en ændring i lokalplanen, og det har taget en rum tid. Men nu er det faldet på plads” – udtaler Andreas Bagunck – Udviklingschef hos Innovater, til DanmarkC TV.

For det nye område til lokalcenter i den østlige del af Adelvej, som omfatter en eksisterende dagligvarebutik, fastsættes et bruttoetageareal for butikker på 3.000 m2 og en maksimal størrelse på 1.200 m2 for den enkelte butik.

Den nye NETTO butik bliver derfor på 1200m2 og får 70 parkeringspladser.

Medarbejdere til butikken skal findes

Salling Group der ejer NETTO-kæde, starter med at ansætte medarbejdere til den nye butik på Adelvej, medio marts 2021. Det er endnu ikke offentliggjort, hvormange medarbejdere den nye NETTO skal finde.

Der bliver anlagt to nye overkørsler, til den nye NETTO butik – i stil med de der eksisterer ved den nuværende fakta butik. Den ene vil primært blive brugt til tunge køretøjer.

Forventer at slå dørene op ultimo juni 2021

Udviklingschef Andreas Bagunck fra formaet Innovater, oplyser til DanmarkC TV, at entreprenøren er gået i gang med de indledende udgravninger til den nye NETTO butik på Adelvej, og man regner – og håber på, at butikken kan slå dørene op sidst i juni måned 2021.

Dermed står det nu fast, at Taulov udvider antallet af dagligvarerbutikker fra én, til to butikker. Som nabo til den nye NETTO butik, ligger en af COOP koncernens faktabutikker.

Fakta på Adelvej lukker – bygges om og bliver COOP365

Fakta på Adelvej lukker i slutningen af januar 2021, og skal derefter gennemgå en ombygning til en COOP365 butik.

COOP365 åbner efter planen op, den 5. februar 2021.

.

.