FREDERICIA

Natureventyr venter ved Østerstrand under Trekantområdets Festuge

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

En helt ny oplevelse venter i Fredericia under Trekantområdets Festuge: et Natureventyr ved Østerstrand. Appen “Natureventyr” tilbyder en eventyrlig gåtur, der er gratis og børnevenlig.

I samarbejde med Trekantområdets Festuge har den kendte forfatter og tv-vært fra Ramasjang, Katrine Bille, skabt syv eventyr, et for hver af de deltagende kommuner. Fredericias eventyr, som er placeret ved Østerstrand, inviterer deltagerne til at redde stranden fra at blive oversvømmet af vrede havfruer.

Med appen “Natureventyr” har du altid en eventyrlig gåtur med familien lige ved hånden. Appen guider dig hen til startstedet og rundt på ruten, hvor I kan læse de forskellige kapitler sammen. Eventyrerne er stedspecifikke og knytter sig til alt det, I møder på jeres vej. Alle ruter er gratis og børnevenlige, oplyses det i en pressemeddelelse.

Vrede havfruer på Østerstrand

I anledning af Trekantområdets Festuge har Katrine Bille, der er kendt fra Ramasjang, skrevet syv eventyr – ét til hver af de kommuner, der er med i festuge-samarbejdet.

Fredericias eventyr foregår ved Østerstrand – både langs stranden og på Volden. I eventyret skal man redde Østerstrand fra at blive oversvømmet af vrede havfruer.

Deltagerne kan samle diplomer ved Urbania Beach Bar fra mandag den 28. august, som en belønning for at have fuldført gåturen. Eventyret er tilgængeligt i første omgang i tre år fra den 25. august, læs mere på Fredericia Biblioteks hjemmeside.

De 7 ruter er blevet til i samarbejde med Kulturregion Trekantområdet og med støtte fra EWII og Nordea Fonden.