LOKALSPORT

Næsten 1.000 ladies deltog i den specielle udfordring: Ladies Mud Race i Madsby Parken

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Næstformand i Fredericia Firmaidræt, Ib Østergaard, er vældig godt tilfreds med de mange deltagere

Er det et løb? Er det en forhindringsbane? Er det et solo løb? Nej, det er en holdudfordring, og ikke mindst en oplevelsesrig eftermiddag, hvor alle kræfter og egenskaber til samarbejde sætte på en hård prøve.

Arrangørerne skriver selv: “Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem.”.

Den opgave klarede små 1.000 fantastisk seje ladies i Madsby Parken lørdag eftermiddag, i et vidunderlig smukt september vejr.

Arrangementet, som afvikles landet over, er i Fredericia lagt i hænderne på Fredericia Firmaidræt. Til DanmarkC TV fortæller Ib Østergaard: “Vi er vældig, vældig godt tilfredse med de mange tilmeldinger.” Det store arrangement kræver mange hjælpere, og Ib Østergaard fortæller, at der i går var 125 frivillige der sørgede for det godt planlagte race kunne gennemføres.

Det er 7. gang  Fredericia Firmaidræt afvikler det spektakulære arrangement. De første tre år var det på kasernens arealer, og de sidste fire år er det Madsby Parkens bakker der er en del af udfordringen.

Ruten var 7,5 kilometer lang, og har blandt andet en masse vandforhindringer, containere med et lækreste mudder og en hel masse skum der skal passeres.

Som det kan ses på DanmarkC TV fotos, gør flere hold noget helt særlig ud af holdopgaven, og iklæder sig en lidt alternativ påklædning. Uanset tilgang til holdindsatsen er der ingen tvivl om, at humøret er højt.

Deltagerne sammensætter selv deres hold. Det kan være et firmahold, en familie, fra boligområde eller en smuk blanding af det hele.

DanmarkC TV bringer senere et indslag fra Ladies Med Race 2023.

Herunder fotos taget af DanmarkC TV: