FREDERICIA

MYSTIK VED PLEJECENTER OTHELLO

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

FREDERICIA : Fredag aften omkring kl. 23.00 fik DanmarkC TV et tip via redaktionens vagt-telefon, omhandlende at noget mystisk var i gærde på området ved Skærmbillede 2014-10-04 kl. 16.15.21det lokale plejecenter Othello, der er beliggende ved banegården. DanmarkC TV sendte omgående det vagthavende kamerahold til området omkring Othello og her blev mystikken straks bekræftet. Da kameraholdet ankom var der lagt flotte store græskar mange steder i Othellos nye have og i Othellos gård. De første meldinger fra DanmarkC TV´s rapporter på stedet er, at i omegnen af 100 store orange græskar er fordelt dekorativt på hele området. Skærmbillede 2014-10-04 kl. 16.14.44

DanmarkC TV´s udsendte kamerahold fik kontakt til en person der var på vej væk fra området der kunne bekræfte at en antal søde og rare personer netop havde pyntet op med flotte store græskar ved og omkring Plejecenteret.

En af bevæggrundene for denne happening var bl.a. at give plejecenterets beboere en super rar oplevelse at stå op til og at give alle de ansatte på stedet et smil på læben.

Se tv-optagelser fra fredag aftens happening og et interview med både de en af de glade givere af græskarene og en forbløffet plejcenterleder – der lørdag morgen mødte ind til et smukt efterårspyntet plejecenter. Indslaget sendes mandag på DanmarkC TV.

Skærmbillede 2014-06-07 kl. 23.07.48