FREDERICIA

Musicalen Smukke Sally har premiere 25. november i Kirstinebjerghallen

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

I hovedrollen ses Malli Petersen Donana som Smukke Sally – en musical der forsætter hvor Bølle Bob slap

Med ni dage til premiere er der travlt i øvelokalet på Kirstinebjergskolen, og koncentrationen lyser ud af alle. Det gøre sammenholdet også, for det er helt tydeligt en holdpræstation der skal leveres.

Malli Petersen Donana var også med sidste år, og bruger en del af sin fritid ved at gå til musical. “Jeg får en hel masse ud af at være med. Jeg har fået en hel masse nye venner, og er rigtig glad for, at jeg meldte mig til,” fortæller Malli til DanmarkC TV.

“Det er mit indtryk, at det også giver kammeratskab uden for scenen,” fortæller Michael Tøffner der er projektleder bag den ene musicalsucces efter den anden på Kirstinebjergskolen. “Det er vores erfaring, at eleverne danner netværk på kryds og tværs af alder og skoler. Det er dejligt!”, slutter Michael Tøffner.

DanmarkC TV bringer på lørdag et nyhedsindslag om “Smukke Sally”.