DanmarkC TV

Home FREDERICIA MR. JOB : BJØRN MEDOM STARTER NY KONSULENT VIRKSOMHED
MR. JOB : BJØRN MEDOM STARTER NY KONSULENT VIRKSOMHED

MR. JOB : BJØRN MEDOM STARTER NY KONSULENT VIRKSOMHED

0

PRESSEMEDDELELSE : Politikereren sætter personlige erfaringer i spil for de jobsøgende, som privat arbejdsmarkedskonsulent.

– Jeg har selv været der, siger indehaveren af Оn-mands-firmaet Mr. Job, Bjørn Medom Nielsen. Mine egne 2 års ledigheds- og jobsøgningserfaring, tillagt erfaringerne fra mellem 500 og 700 jobsøgende mænd og kvinder, der har været igennem 50+.

Senior Erhverv Fredericia, gør mig til det man kalder en peer–to–peer konsulent. Jeg har bruger-baggrund for mit arbejde, konstaterer Bjørn Medom Nielsen, og det tidligere byråds- og folketingsmedlem fortsætter:

– Det er en helt afgørende erfaring der har ændret mine værdier – også politisk. Du ved ikke noget om f.eks. det at være ledig, før end at du har prøvet det – Samtidig har jeg en uddannelsesbaggrund i vejledning, coaching og ledelse, der gør at jeg kan prioritere menneskevinklen, og ikke systemvinklen, i mit arbejde.

Bjørn Medom Nielsen nyetablerede firma stiller ekspertise til rådighed som privat arbejdsmarkedskonsulent for både firmaer og jobsøgende. Det gælder indenfor rekruttering, foredrag og undervisning til både firmaer og ledige, job til job – formidling for mennesker der ønsker job- og sporskifte, samt fjernkonsulentvirksomhed for jobsøgende af enhver karakter der ønsker job i trekantområdet.

Han sammenligner lidt sit job med en fodboldspiller-agent, – blot er transfervinduet åbent hele tiden.

Mr. Job er både et alternativ og et supplement til de eksisterende systemer, og endnu mere så et det et tilbud til de, der ikke har plads i systemerne.

– Jeg er naturligvis ekspert i forholdene for de jobsøgende over 50 år, det er jo dem der har været succes med de seneste 5 år;  men fra nu af, er alderen ingen hindring – hverken for at benytte sig af Mr. Job – og da slet ikke for at komme i job, skifte job eller få anskaffet den nødvendige arbejdskraft, slutter den nyslåede all-round virksomhedsmand Bjørn Medom Nielsen.

De foreløbige tilbud fra Mr. Job kan ses på hjemmesiden www.medom.dk