FREDERICIA

Motorsport for LIFE og Perform By Irani gik sammen om at samle penge ind

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

De mange sportsvogne i Danmarksgade vakte stor opmærksomhed, og flere benyttede sig af et tilbud fra Perform By Irani om en motionstur

Hvad har motorsport og motion til fælles lørdag den 29. juni 2024? Det ret enkle, at de begge vil give syge børn og deres søskende en god oplevelse i et måske langt og svært sygdomsforløb.

Idéen opstod ved Michelle Irani, Perform By Irani, som gerne ville støttte Motorsport for LIFE, og samtidig give fredericianerne mulighed for en træningsoplevelse. For 75 kr. kunne enhver får 45 minutters træning, og overskuddet går til Motorsport for LIFE.

Herover ses nogle deltagere ved Perform By Irani, der på den måde støttede Motorsport for LIFE.
Foto: DanmarkC TV.

Marco Dahl, motorsportskører i TCR-klassen, fortæller i et kommende TV indslag hvad han får ud af den hjælp som Motorsport for LIFE giver ham.

Marco Dahl har taget turen fra gokart til TCR-klassen. Foto:DanmarkC TV.

Det er ikke børn med en speciel diagnose, som Motorsport for LIFE gerne vil give en oplevelse, fortæller Ole Madsen til DanmarkC TV. “Lønnen” for at give børnene en oplevelse og et frirum fra sygdomme, er mere end rigeligt for alle sportskørerne og Ole Madsen, fortæller han til DanmarkC TV.

Ole Madsen er drivkraften bag Motorsport for LIFE i Fredericia, fortæller i et TV-indslag om organisationen. Foto: DanmarkC TV.

De hurtige biler fra Motorsport for Life vakte opsigt i Danmarksgade. Foto: DanmarkC TV.